Hush

63%
Hush
Po dosažení věku třináct let nastává pro děti zásadní zlom, protože se začíná bezstarostný život teenagerů, který mnozí lidé nazývají nejkrásnějším obdobím života. Pro Maddie však znamenal věk 13 let úplně něco jiného. Přestala mluvit a ohluchla. V dospělosti je pro takové lidi velmi těžké najít zaměstnání, takže se Maddie uchýlila na samotu a stala se spisovatelkou. V blízkosti žijí její přátelé John a Sarah, kteří se s ní občas setkávají. Po jednom obyčejném setkání se Sarah se však před jejími dveřmi objeví neočekávaný host. Neznámý muž s maskou na obličeji a kuší v ruce se snaží dostat do jejího domu, přičemž je jasné, že se nejedná o žádnou přátelskou návštěvu.



Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Ale ano, tenhle druh horroru mám rád, když se pěkně pohraje s klasickými klišé a vymyslí se originální nápad jako třeba hluchoněmá spisovatelka na samotě, kterou přepadne úchylák s kudlou, a to všechno moc pěkně zahrané a zrežírované manželi Flanaganovými. OK:-)
Pas
Pas
6 225 bodů
6.5
Ticho ne vždy léčí... Snímek o tom , co se může stát když neslyšíte, bydlíte na samotě a hledáte seznámení formou inzerátu na netu...Padouch si vás vyhlídne a začíná hra kočky s myší.Vyzbrojen obličejovou maskou, kterou však záhy odhodí , samostřílem , nožem a uniformou z US rangers nejdříve sejme vaší kamarádku a vrhá se do víru své zvrhlé vášně kdy nahánění hrůzy je patrně to, co jej rajcuje.Hlavní hrdinka, nic moc sympatická má ale hlavu na krku a boj se zmetkem nehodlá jen tak vzdát.Padouchovy choutky lehce zmrazí příchod další osoby na scénu jako rovněž zásah z kuše od naší neslyšící která mu ji sebrala.Lokace v lese je velmi divácky zdařilá , děj má hlavu i patu a i když v ní nevystupuje velké množství postav tak to má docela štávu. Jen mi tam chyběl nějaký překvapivý zvrat , kdy hrdinka více využije toho , že je hluchá ale má o to víc rozvinutější další smysly jak to u těchto lidí bývá.Koukatelná záležitost ,bez duchařiny ani jiných nepochopitelných strašáku. Stopáž odpovídající. Jeden z lepších snímků v tomto žánru v letošním roce.
luciefr
343 bodů
1
kravina.

Dodatečné informace

Původní název:
Hush (více)
  • USA Hush
  • USA Hush: A Morte Ouve
  • USA Il terrore del silenzio
  • USA Pas un bruit
  • USA Still
  • USA Tiho
  • USA Тишина
Premiéra v ČR:
12. 1. 2017
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění