Vyproštění

73%

Komentáře a recenze 29

Dle počtu bodů
JamesConnorGeek
823 bodů
8
65% Nebylo to špatný, ale v půlce filmu jsem se začal nudit. Herci a akce ujdou, příběh je předvídatelný a moc mě nebavil. Bohužel film nenadchnul.
Pája DJ
Pája DJ
681 bodů
8
Akční nářez v podání "Thora" Chrise Hemswortha jako neústupného žoldáka, který dokončí svoji misi za každou cenu. Po delší době opět dobře našlapaný akční film z pera seriálového gigantu Netflix, který jistě uvítá každá příznivec akce, akčních a bojových scén. Nedávno jsem zaznamenal možnost prequelu, takže se můžeme opět čekat na Chrise Hemswortha v jeho nejlepší formě :o)
TechCluster
TechCluster
667 bodů
9
Dobře natočena akční střílečka je to hlavně o akci. Musím vyzdvihnout jednu akční sekvenci která je natočená na jeden záběr a vypadá nádherně.
Bad
Bad
464 bodů
7.5
Extraction boduje nabušenými dynamickými akčními scénami, zručně natočenými handheldovou kamerou, na druhou stranu ale dojíždí na nefunkční vztah mezi hlavním hrdinou a uneseným klukem, na který tvůrci vsadili všechno. Nejvíce patrné je to ve finální scéně na mostě, kde tvůrci tlačí na emoce tolik, až je to absurdní a trapné. Toho konce je škoda, ale za vidění to rozhodně stojí už jenom kvůli těm šťavnatým akčním scénám.
dana-hrozkova
318 bodů
9
Jednotlivé filmy se od sebe musí odlišovat, jinak by to za chvíli byla nuda. A zde se tvůrci očividně rozhodli vsadit na čistě akční stránku. Opravdu dobrých akčních filmů zase tolik za rok nevzniká a tenhle se opravdu povedl. Má postačující příběh, výborné akční scény a zajímavě dlouhé scény se slušnou realističností. Jako jednohubka vynikající.
Vlastní názor
Vlastní názor
178 bodů
9
Jednoduše, film se mi hodně líbil.
  • akce
  • kvalitní obsazení
  • výborné scény i triky
  • nenechá vás vydechnout
  • konec není happy end v plném slova smyslu
  • nemohu si vzpomenout na nic, co bych zde uvedl
lipavsky
lipavsky
175 bodů
8
Akčňák se vším všudy. Takový Rambo 2023.
JirekJirek
JirekJirek
133 bodů
7
Příspěvek obsahuje spoiler!