Spider-Man: Napříč paralelními světy

90%

Komentáře a recenze 92

Dle počtu bodů
kubina28
kubina28
69 bodů
10
Má to perfektnú štruktúru a scenár? Áno Najlepší spiderman? Áno Najlepší film o multiverse po Everything, everywhere all at once? Áno Najkomixovejší film všetkých čias? Áno Najanimovanejší animovaný film všetkých čias? Áno Je to kultúrny míľnik u ktorého by Akadémia mala zvážiť, že film roka pripadne animovanému snímku? Áno, áno a áno.
  • Žiadne
Elmik
Elmik
64 bodů
10
Kde se může dát 11/10?
Matouš
Matouš
47 bodů
9
Měl jsem vysoké očekávání, a jsem spokojen. Animace je úžasná, jen jsem měl občas pocit že se v tom ztrácím. A zápletka je skvěle vymyšlena.
MarsoPan_1
MarsoPan_1
46 bodů
10
Proste genialný animak.
Nie len pre deti ale aj dospelých.
  • spracovanie
  • grafika
  • príbeh
Adam 45
45 bodů
10
Super vizuáln a bezvadný osobní příběh.
Dominik Čieník
Dominik Čieník
40 bodů
10
animace, příběh, zápletka, záporák, postavy,

můžu všechno jmenovat protože je všechno v tomhle filmu super a miluju to.

jenom mírně zklamalo že je to dvoj díl ne že bych to bral jako problém ale nejsem moc zastance toho že uprostřed běje se z ničeho nic zastaví a počkej si 2 roky.

mám radši když je to pojaté jako v Infinity war a Endgame
Majco
33 bodů
9
Ešte vetšie audiovizuálne porno než minulý diel. Ešte viac epická animácia, pestrosť farieb, nové postavy a humor je na vysokej úrovni a film sa môže zdať moc dlhý, ale stojí ZA TO! Je to veľmi veľmiiii dlhý teaser na tretí diel, ale neviem sa už teraz dočkať.
Myslivir
Myslivir
31 bodů
9
No jo, básnit by se o tomto filmu dalo dlouho - akce a animační stylizace je dechberoucí, byť ji menší diváci, kterým je směřována většina vtipů, úplně nedocení. Práce s postavami též výborná. Já si ovšem dovolím poukázat na těch pár nedostatků, jimiž je tenhle klenot komiksových filmů sužován. V první řadě samotné téma mnohovesmíru - byť by se mohlo zdát, že nabízí neomezené možnosti, poměrně rychle se všechny ty barvičky a Varianty okoukají a myšlenka paralelních světů tak stojí na hranici vyčerpání. Dále ústřední "záporák" nevyvolává takové emoce, jaké by si zasloužil. Ale v neposlední řadě je největším problémem nedostatečná reprezentace minorit. Zastoupení sice mají černoši, těhotné matky, transgender lidé, angažovaní tátové, Jihoameričané, anarchisté, lidé na vozíku, dinosauři, sakra i řádně chubby spider-woman se objeví, ale na jednu skupinu diváků se přece jen zapomnělo. Chudáci epileptici, kteří jen tak tak zvládli první díl, umřou už během úvodních titulků, kde jen nabíhají loga produkčních společností.
  • kreativní animace
  • soundtrack
  • postavy
  • eastereggy
  • téměř vyčerpání tématu multivesmíru
Xiplo
Xiplo
30 bodů
10
Příspěvek obsahuje spoiler!