Dobrodruzi z velkoměsta

66%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Pro mne naprostá klasika,kterou jsem jako malé dítě nadevše miloval. Tolik pozitivní energie jakou vyzařují Dobrodruzi z velkoměsta v žádném jiném filmu nenajdete. Když k tomu přihodíte výborné herecké obsazení s Billy Crystalem v čele,tak nemůžete být zklamáni.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 519 bodů
8
Na hranici čtyřicítky životem poněkud zklamaný Mitch se nechá přemluvit kamarády se smyslem pro každou legraci k hnaní dobytka jako za starých časů. A tak tu máme takovou moderní westernovou komedii, která by se mohla také označit jako prázdninová dobrodružství chlapíků ve středním věku. Jedná se o vcelku smysluplný příběh se zajímavými momenty vážnosti i humoru na pozadí splnění klukovského snu a dobrodružství. Příběh je dobře postavený, plynulý a takřka životní. Film svým způsobem pro správné chlapy.
lamps
lamps
15 168 bodů
7
Připomínka těch zlatých časů, kdy nemusely být tyhle oddechové chlapské komedie plné sprostých vtipů a naopak dokázaly nést i pěkné životní poselství. Nebýt té utahané prostřední části, mohlo jít hodnocení podstatně výše - už jen za to, že výborný Billy Crystal tu pronesl snad nejlepší moudro o ženách a sexu, které si nechám vytesat na zeď nejen facebooku, ale i vlastního pokoje. Feel-good jistota do jakékoli nálady.