Čtyři pokoje

68%

Komentáře a recenze 25

Dle počtu bodů
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
2
"Udělejte pro nás ještě něco... Rozveselte nám naši Evičku. Necháme vás o samotě... Nepoužívej ústa!" 4 příběhy, které spojuje 1 hotelový sluha. Když to napíšu narovinu, tak je to mišmaš, který nemá hlavu ani patu. "Mám nápad. Co takhle nechat děti doma?" - "Myslíš úplně samotné?" - "Ne! S televizí..." Nazval bych to pi*ovinou, kterou zachraňují herci jako Banderas, Willis či Madonna. - 20%.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Škoda prvních dvou povídek, které jsou spíše podprůměrné a vůbec nepobavili. Jestli budete mít možnost, tak je přeskočte, protože opravdu nestojí za shlédnutí, ale ty poslední dvě povídky jsou čistý skvost. Škoda že nejsou samostatně to by bylo 100% ale takhle to jsou jen slabší 4. Je to škoda.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
8
1.Chybějící ingredience 55% ** 2.Nesprávný člověk 65% *** 3.Malí neposluchové 75% *** 4.Muž z Hollywoodu 90% ***** .Rozrůstající se smíšená "káva" prvních dvou pokojů s posledními pokoji: je jako masáž nohou (první dva příběhy) a lízání ženské svatyně (poslední dva příběhy) - chci říct: velký rozdíly epizod,kdy dva režiséři nepochopili ani Rodriguéze ani Tarantina.Vyšší hodnocení dávám především za poslední "dvě" epizody. Muž z Hollywoodu,ale korunuje nejvíc.
výfuk
výfuk
2 975 bodů
5.5
Co o filmu říci - téměř ztráta času. První dvě povídky - katastrofa. Rodriguez to trochu vyvážil, ale jeho povídka mě také nějak nenadchla. Quentin to vše nakonec docela udržel. Jeho povídka, měla příběh a byla normální. Bavil jsem se u ní a líbila se mi. Měla také moc dobré herce. Kdybych Rotha neviděl už v Pulp, myslel bych si, že je to cvok. Krotil se tam, jak prd ve větru (odkaz na VZVS) a působil jako mentálně zaostalý poberta. Kdyby film neměl Tarantina asi bych sotva dal tři.
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 261 bodů
7.5
Čtyři pokoje nejsou film pro každého,já se u něj výborně bavil, má manželka měla přesně opačný... 4 příběhy každý jiný zároveň každý, má něco do sebe, překvapilo mě herecké obsazení tj.dost zvucna jmenaMadonna Antonio Banderas.. Ta mě 3 a 4 příběh Top
Cortyx
1 571 bodů
10
vyborna komedie,pro me jsou nejlepsi vsechny 4 pribehy,ale kdybych se mel rozhodnout pro jeden,tak by se jednalo o ten posledni,ktery ma nadhernou koncovku :D
TheSompeque
TheSompeque
1 554 bodů
6
Tři režiséři, čtyři příběhy, jeden pikolík. Příběh se odehrává o silvestrovské noci v hollywoodském hotelu. Během své služby se pikolík Ted dostane do čtyř pokojů, kde zažije dost bizarní situace. Není to nic extra, upřímně, kdyby v posledním příběhu nefiguroval Tarantino, tak se na to ani nepodívám.
Jto_rating
Jto_rating
1 407 bodů
7
První část (pokoj) - 5/10 Druhá část - 6/10 Třetí část - 7/10 Čtvrtá část - 8/10 (Quentin) . Celkově 6,5/10 . Z hlediska Filmařiny je to super, ale jako film jakožto film pro běžnýho diváka celkem nic moc.
  • kamera v poslední části je skvělá
  • humor
  • zajímavý nápad jak spojit 4 scénáristy
  • první část je totálně průměrná věc, a druhá je též slabší
Foltest
Foltest
1 304 bodů
2
Velmi slabé. Celý film postrádá alespoň minimální hlubší smysl. Druhou povídku jsem ani pořádně nepochopil. Zbylé povídky byly bez jakékoli výraznější pointy. K první povídce bych zvládl napsat scénář i já sám. Třetí i čtvrtá jsou o ničem. Jediné tři světlé momenty tak vidím v nalezení mrtvoly, krásné a sexy herečce z druhé a čtvrté povídky a v závěrečném useknutí prstu v povídce poslední. Ani jednou jsem se nezasmál a experimentální styl filmu mi vůbec nesedí.