Čtyři pokoje

68%

Komentáře a recenze 25

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7
Čtyři pokoje - čtyři příběhy - čtyři režiséři a spousta hereckých es. Právě největší problém vidím v tom velkém počtu režisérů. Povídky jsou totiž kvalitně velmi rozdílné a zatímco některé dokážou pobavit,tak některé pro změnu nudí .Třetí a čtvrtá povídka to celé zachraňují a i proto těch 75%.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
7
Zvláštní příběh jednoho hotelového pikolíka a čtyř pokojů, z nichž každý příběh jednoho pokoje režíroval jiný režisér. Rozpačitý start, druhý příběh odfláknutý, třetí nejlepší a poslední Tarantinův úderný a závěr stručný bez lítosti. Zajímavý pokus.. 70%
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Chybějící ingredience - 20%. Neuvěřitelně trapné a nudné. Nesprávný muž - 30%. Taky silně zoufalá povídka s ještě horšími grimasami. Zlobivé děti - 80%. Asi nejlepší část filmu. Docela zábavné. Hlavně je tu Roth jen minimálně. Muž z Hollywoodu - 50%. Především díky Willisovi snesitelné.
Fingon
16 886 bodů
8
Povídka s rituálem je zajímavá snad jen kvůli nahým protagonistkám, příběh s Tarantinem proto, že si byl schopen zapamatovat tak dlouhý skoromonolog s minimem střihů, na další si nepamatuji... nejlepší byla ta s haranty:-)
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Ve své době jistě čtyři významní režiséři, respektive nováčci z festivalů, kteří uspěli. Ostatně natáčelo se ještě před Desperadem a Pulp Fiction. A dnes už celkem jasně víme, že nikdo neví, kdo je Allison Anders a Alexandre Rockwell. Vybavím si tedy zejména dvě povídky, a to tu rozhádanou s Banderasem a tu s tím prstem a Willisem. Ve své době jsem na to šel dokonce do kina.
lamps
lamps
15 150 bodů
5.5
Je to sice ohraná písnička, ale protože jsem zjistil, že je docela pravdivá, tak ji ve stručnosti zopakuji - první epizodka připomíná obsahem průměrný studentský film, druhá se nemotorně snaží vygradovat situaci rádoby cool dialogy a nemá co říci, třetí hodně baví herectvím Banderase a velmi zábavným vypointováním až k závěrečné hlášce a čtvrtá je nadprůměrnou scénou z libovolného Tarantinova celovečeráku, zakončená jedním z nejvtipnějších momentů celé jeho tvorby. Něco jako trochu rutinní prohlídka hotelu, kde každé další patro představuje vyšší stupínek režijního nadání - a v součtu to stačí akorát na bídných 55%
hrumsrt
hrumsrt
9 183 bodů
8
Povídky Rodrigueze a Tarantina jsou těžký nadstandard. A spolu s prdlým Rothem jsem si tak nějak našel cestu k 4*... Málokdo si ale tenhle film vybaví spolu s Quentinem. 70%
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
poviedkový film, značne nevyrovnaný kde sa skvelé momenty striedajú so slabšími. úplne najlepšie by bolo, aby ste film začali sledovať od tretej poviedky, ktorá je z celého filmu najlepšia (r. rodriguez). prva polovica filmu je nudná, druhá naopak dobrá (avšak nie výborná) ale absolútne naj je tim roth ako poslíček, ktorý vystupuje vo všetkých poviedkach.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
6
TARANTINO&RODRIGUEZ
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 005 bodů
2
Čtvrtá povídka se mi líbila, že měla pointu. Jinak jsem měla pocit, že se dívám na výtvor nějakého blázna či bláznů, těžkých případů psychiatrické kliniky. Nebavilo mě to, neoslovilo mě to, byla to pro mě ztráta času. Režisér Tarantino i ne příliš normálně vypadá. Ale chápu, že nejsem fanda do nezávislého filmu a jeho velikost prostě zrovna já neocením. Takže za mě 20%, ale vím, že budu filmovými fanoušky bita! :-)