Cesta do hlubin študákovy duše

84%

Komentáře a recenze 19

Dle počtu bodů
Pedro24
Pedro24
1 504 bodů
9
Perla pro pamětníky, která zaujme i studenta střední školy. Legenda Plachtič obzvlášť :)
pitryx
pitryx
1 262 bodů
9
Skoro dokonalá komedie, stejně jako její dvojče "Škola základ života". Do smrti si budu tyto dva filmy plést. Přesto se budu bavit stále a stále dokola. A vůbec nevadí, jak krásně je to naivní. Tedy hlavně to s tou státnicí, kterou skládá pan profesor Matulka. A šejk Peterka? Naprosto skvělý!
Stoupa34
270 bodů
8.5
Skoro něžný humor, který pobaví i po tolika letech. Milý příběh, báječní herci. Rád se podívám, pobavím...
Wasper
Wasper
225 bodů
8
Takový pěkný, příjemný, ale trochu plochý. Někteří herci fakt patetičtí. Dost podobné Škole základ života, ale tohle asi trochu lepší, možná.
ruzka
174 bodů
10
Tento film se mi moc líbí, můžu se na něj dívat opakovaně a pokaždé ho sleduju s chutí. Pokaždé je mi líto profesora Matulky, když omdlí na chodbě a rozbije motýla a pokaždé mu přeju, že nakonec udělal státní zkoušku, i když ho k ní dostali vlastně lstí. Taky se mi pokaždé líbí ten nápad studentů společný s profesorem Voříškem, jak Matulku ke státnici dostat. Film je výborně obsazený i vynikajícně zahraný.
mamaja
170 bodů
10
The best of.
Bajocko
Bajocko
84 bodů
8
Úžasný film s jednoduchým příběh ze studentského prostředí, který nám může trochu přiblížit, jak to ve škole vypadalo před tolika lety. Herecké obsazení je úžasné, jak u žáků, tak u učitelského sboru. Doporučil bych to zhlédnout už jenom kvůli tomu, abyste se podívali jak naši velcí herci začínali.
grace34
29 bodů
10
Miluju tenhle film!
Bryn
Bryn
9 bodů
10
Přehlídka dokonalých herců té doby vynikající film s dobrým humorem