Akame ga Kill!

81%
Akame ga Kill!
Akame ga Kill!
Tatsumi je venkovský klučina a schopný bojovník, který se rozhodl hledat štěstí v hlavním městě. To ale není oním vysněným rájem, kde získá živobytí, aby mohl podpořit svůj domov. V temnotě noci se dějí ohavné činy a zkorumpovanost mocných nezná mezí. Proti nim bojuje skupina profesionálních zabijáků zvaná „Night Raid“, a shodou okolností se jim Tatsumi připlete do cesty.



FlyWater
FlyWater
4 528 bodů
10
Žil jsem v domnění, že Shingeki no kyojin je na špičce vrcholu co se týče nečekaných smrtí a hraní si s emocemi. Pffff. VŮBEC ! Akame ga kill bezkonkurenčně SnK převyšuje. Začátek, ale takové krveprolití neslibuje. Mladík Tatsumi a jeho kamarádi se vydávají do hlavního města, aby pomohli svému městu od chudoby. Hodné to děti. Jenže se nakonec budou muset rozdělit kvůli útoku. Tatsumi se tak vydává na cestu sám. Když dorazí do města nemá se kde ubytovat, tak ho domu pozve neznámá obyvatelka. Teď se do příběhu zapojí skupina vrahů jenž si říkají Night Raid. Tatsumi nejprve obyvatelku brání, ale poté co zjistí, že pozvala také jeho kamarády a mučila je, tak se rozhodne připojit se k skupině vrahu, aby udělali z hlavního města zase místo k žití. Dovolím si menší srovnání s mým naposledy viděním anime ( Gunslinger Stratos: The Animation ). V Gunslinger Stratos jsem si nedokázal vytvořit sympatie ani k jedné postavě během celého anime. U Akame ga kill jsem si automaticky oblíbil všechny postavy z Night Raid během pár dílů. O to potom víc bolí některé smrti. U většiny anime jsem padl do deprese jednou maximálně dvakrát. Tady ? Tady jsem padal z deprese zpátky do deprese. Soubojový systém je perfektní. Většina z postav ovláda říšské zbraně (Speciální zbraně - Například zbraň, která zvyšuje sílu podle toho v jak moc velkém je daná postava v nebezpečí), které dodávají soubojům ten správný říz. Akame ga kill dokáže hrát i na klidnou struny. Nemálo krát jsem se zasmál. Hudba ,také skvěle zvolena. 1. OP a 1 .ED bezkonkurenčně lepší než v druhé půli. Akame ga kill rozhodně doporučuji. Chcete si užívat našlapané souboje,zasmát se a sakra ronit slzy ? Akame ga kill je to pravé ! Anime, které se dostalo do mojí TOP 2. Teď potřebuji něco klidnějšího. Oblíbené postavy : Chelsea, Leone, Lubbock ( V podstatě všichni členi z Night Raid, ale toto je TOP 3) Postavy, které nemám zrovna v lásce : Najenda, Honest ( Ten mi sakra pil krev ), Makoto
Floridsky
4 376 bodů
4
První epizoda úžasná. Relativně tuctový příběh, který se ovšem změní v zajímavou psychologickou podívanou se sociálním přesahem. Má očekávání od zbytku byla tedy vysoká. Velké zklamání! Zbytek je jen rutinní fantasy anime s primitivním příběhem, plochými postavami, rádoby zvraty, hromadou klišé a dokonce lehkým ecchi nádechem.

Dodatečné informace

Původní název:
Akame ga Kill! (více)
  • Japonsko Akame ga Kill!
  • Japonsko Akame Ga Kill: Schwerter der Assassinen
  • Japonsko Убивця Акаме!
  • Japonsko Убийца Акаме!
  • Japonsko アカメが斬る!
Země původu:
Japonsko
Ocenění:
Žádná ocenění