Profilový obrázek

FlyWater

4 528
57. TopUživatel

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Hra s ohněm
    Hra s ohněm (1990)
    0
    Tak to byl po delší době zase extrémek. V počátku to nevypadalo zle. Klasický vývoj, co se týče žánru. Jenže pak přišla druhá půlka a hovna spadly do větráku. Herci zralí na Zlatou malinu. Hlavně tedy Dennis Hopper. Nevím, jestli hrál italskou postavu nebo překládal film pro neslyšící. Jinak si jeho neustálý gestikování nedokážu vysvětlit. Div, že neuletěl. Neustálé hraní na saxofon působilo taky neskutečně trapně. Další bod scénář. Dennis a Jodie v chatě. Jodie odjíždí a zjistí že se k nim blíží čtyři auta. Vrací se to říct Dennisovi. Očekával jsem reakci typu: „Ó né blíží se poliši, pojďme do piči“. Co ze sebe vypráví Jodie? „Poslouchej“. V ten moment jsem už vyprskl smíchy. Ve finále, když se obě postavy chytli kolem ramen, tak už chyběl jen poskok jak ve Vesničce.
    And While We Were Here
    And While We Were Here (2012)
    2
    Nezajímavé dialogy, postavy na ranu, dějově vcelku o ničem, film se i přes svou krátkou stopáž neskutečně vleče. Říkám si, kde je problém? Pak koukám na detail režisérky. A ejhle, má na svědomí She Hulk. Je potřeba dodávat něco víc?
    A.C.O.D.
    A.C.O.D. (2013)
    4
    A.C.O.D. se bohužel nemůže řadit mezi dobré filmy. Když se koukáte na komedii a počet vtipných situací dokážete spočítat na prstech jedné ruky, tak je něco špatně. Věřím, že kdyby herci dostali lepší scénář, tak by to mohlo dopadnout mnohem lépe. Tolik nesympatických postav v jednom snímku jsem nezažil (postava Mary Elizabeth Winstead jest výjimkou). Přitom obsazení nezní tak špatně (Richard Jenkins, Catherine O’Hara a již zmíněná Mary). Bohužel ani takový velikán jako je Richard nedokáže zachránit špatný scénář. Adama Scotta nemám zrovna v lásce ani v ostatních filmech, ale tam aspoň hraje vedlejší role, tak ho rychle vypustíte. Zde bohužel hrál roli hlavní. Dle mého jí nedokázal utáhnout. Jeho filmový bratr tomu dal hřebíček. Jeho nedokážu ustát ani ve vedlejších rolích. Díky bohu za krátkou stopáž.
    Mortal Kombat
    Mortal Kombat (2021)
    10
    Mortal Kombat jsem hrál (naposledy 9. díl). Ale vždy jen jednotlivé fighty. Nikdy jsem se nepustil do příběhové linky. Tudíž nedokážu porovnat, jak se filmové pojetí příběhu liší od herního. Nicméně i přes neznalost herní linky mi film vážně sednul. Při sledování jsem si připadal o x let mladší. V moment, kdy na scénu přišla nějaká známa postava, jsem měl pocit nostalgie. Ty kráso to je on/ona! (během první půlky jsem si to řekl nespočetněkrát). Jak malé dítě :D. Postavy fungují výborně. Jen u 2 mám trochu výhrady. Jeden z nich je Kano. Párkrát už byl vážně otravný, ale jeho hlášky byly neskutečný. Druhá je Cole. Hlavní problém nevidím v tom, že je to nová postava, která ve hrách nebyla nýbrž v Lewisovi Tanovi. Jeho herecký výkon mě zrovna neočaroval. Bohužel nejslabší článek filmu (vám sedět může). Docela mě zklamalo, kolik prostoru dostal Scorpion. Moje oblíbená postava a oni ho tam dají na pár minut. Naopak nejsilnější věcí jsou souboje. Tvůrcům se podařilo k postavám přiřadit jejich ikonické pohyby. Radost sledovat. Hlavně v moment, kdy na scénu přijde Sub-Zero. Bože to mělo grády. Skvělé bylo vidět i to, že záporáci mají sílu a, že i klaďasové dostanou flákance. Konečně jsme se dočkali i fatalit. Některé byly vážně chuťovka. Poslední scéna dost navnadila. Během titulků se dočkáme, i hlavní znělky. Předělaná, ale přesto skvělá! Doufám v pokračování, vůbec bych se mu nebránil. Pokud jste hráli hry tak do filmu běžte. Určitě nebudete litovat. Příště akorát víc prostoru pro Scorpiona a přivést Kitanu prosím. 4,5 *

    Oblíbená díla

    • Plakát 1

    Oblíbení tvůrci