The End of the F***ing World

81%
The End of the F***ing World

James (Alex Lawther) je sedmnáctiletý kluk, který si o sobě myslí, že je psychopat s potřebou zabít člověka. Alyssa (Jessica Barden) je také sedmnáctiletá a právě začala chodit na stejnou školu jako James. Vyznačuje se svým více než hrubým jazykem a tendencí neustále porušovat pravidla. Oba hrdinové nemají z různých důvodu jednoduché dospívání. Seznámí se dost netradičním způsobem na školním obědě. Později spolu z dost odlišných důvodů začnou chodit, a tak celý příběh začíná.(MrBlonde)





xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
4
Už v Addamsově rodině si z ultranihilistické stylizace dělali legraci, v South Parku mají zase goth kids. I tady jsem čekal, kdy někdo mrkne do kamery, aby dal najevo, že si uvědomuje, jak to je hloupý - ale bojím se, že to tvůrci myslí víceméně vážně. Bohužel nejsem patnáctiletý rozervaný beatník, takže mi je z toho jen trapně. Ale asi chápu, že pubertální děcka (ať už věkem, nebo myslí) v tom najdou útěchu v tomhle krutém konformistickém světě, co drtí jejich křehké a jedinečné duše. Holt od Harolda a Maude už se k tomuhle námětu nad rámec komedie/parodie nikomu nepodařilo přiblížit bez spálení.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Po dvou sériích slabší 3. Z počátku něco nového, postupem času ono známé vaření z vody. Hlavně druhá série mi přišla už dost mimo.
Klajnik
Klajnik
8 615 bodů
0
příběh panice a krávy pro třinácky z tumblr

Dodatečné informace

Původní název:
The End of the F***ing World (více)
  • Velká Británie The End of the F***ing World
  • Velká Británie Конец ***го мира
Premiéra v ČR:
5. 1. 2018
Distributor:
Netflix
Země původu:
Velká Británie
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch