Freaks

69%
Freaks

Jak přežít ve světě, kde se jinakost trestá? Na to odpoví psychologický film Freaks. Malá Chloe nezná nic jiného než dům, kde vyrostla. Tolik by se chtěla podívat ven, do opravdového světa. Otec ji ale odmítá pustit. Pro takové, jako je ona a on, podle něj venku není bezpečno. Chloe ale jednoho dne podlehne vábení tajemného zmrzlináře, který před jejich domem točí zmrzlinu, a vydá se na cestu plnou dobrodružství. Zjišťuje nicméně, že na slovech jejího otce je něco pravdy a že je možná skutečně jiná než ostatní… Víc už neprozradíme, ale vězte, že o filmu Freaks budete přemýšlet ještě dlouho po závěrečných titulcích. (Future Gate)




xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Rozhodně se vyplatí přijít do tohohle filmu naslepo. Objevovat vlastnosti tohohle fikčního světa bez nápovědy je to nejzajímavější, co film nabízí. O něco takového se pokoušelo Bright, ale dopadlo to hodně blbě - tady to funguje mnohem líp.
Klajnik
Klajnik
8 590 bodů
2
Nez se to aspon z pulky vyjasni, myslel jsem, ze tu blbou levnou sracku vypnu. Je to presne ten nevyraznej prumernost prostupujici film, jenz nemuze nicim poradne zaujmout. Tedy alespon nez se ukaze, ze namet je vlastne docela dobrej (X-Meni z jine perspektivy) - coz je az po prvni pulce, protoze film sve karty odkryva pomalu. Nijak jinak to ale nekompenzuje. Postavy nejsou sympaticke, protoze to, co rikaj a jak to rikaj, neni nikterak pusobive. Samotna socialne politicka situace filmu se ki taky zda prilis jednoducha. Nechce se mi proste verit, ze by lide zaujali tak jednostrane negativni pristup k lidem, se schopnostmi, ktery by podle me vetsina lidi vzala, ldyby mohla. Zpracovani je vsak po vsech adpektech natolik otresne, ze samotnej vysledek me nechal chladnym a neuspokojenym. Hodnotit pozitivne kvuli komornimu prubehu, jak vystrizenym ze světa X-Menu zpusobuje, ze je tento prumernej a neprilis pozornost hodnej film nadhodnocen.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
4
Vím, že budu v malé menšině, jako cigán v robotě, ale pro jednou, aspoň pro jednou, si tu řádně výjimečně poztěžuju na film, který už podle názvu určitě směřuje na jednu cílovou skupinu - zrůdy. Teď jsem možná urazil každého druhého spořádaného občana tady v databázi, ale jako zrůda zrůdě si to dovolit vyřeknout mohu. No fakt, o proti mě i Jabba-Hut vypadá jak atletik. Hodně mých známých si mně pletou s koulí v Indiana Jonesovi, jestli jsem tam náhodou nehrál, jelikož se jí dosti podobám. Blbý kámoši, že já se s němi ještě bavím, asi proto, že žádné nemám, a celý tohle jsem si vymyslel. Kurvit na to! Stačí říct, jen pár slov k filmu.. ta - holka - mě - srala! Kanadští Iksmeni nebo Alieni, jsou jen přeafektovaný a smrdutý kope hnoje, která by neodklidila ani jedna pologramotná opička z Haliny kuchyni. Holka si střihla roli Krvavé Máří, či Šáhle Carrie, a předčastná menstruace si spletla trochu jinačí otvor, ale to se už stává u vyjimečných děvčat, a ne jen u Asiatek. Seskupení postaviček jak z ochotnického divadla Na Stožáru, protože jen chytrá kanadská hlava může přeobsadit dvojníka Jacka Blacka, pedofilního zmrzlináře a FBI vietnamku do jednoho nabušeného sci-fi škváru. Už stokrát omýlený námět, jak vystřižený z Avangárů. Musíme přeimigrovat vyjímečnou husičku do Portálu s Hvězdný brány, a jako hloupý kokoti nečekat, že nás ta šáhlá malá holčička telekinecky odkrágluje z Portal Guny. Ty jo, teď jsem asi vymyslel skvělý námět na novou teenage sérii. Nevím, co na tohle všichni honibrci vidíte, ale já jsem snad v pořádku. Haha, to říká ta pravá píča, která tráví veškerý svůj volný čas při sledování biografů stažených z pirátských webů. Prostě, klasickej americkej sen!

Dodatečné informace

Původní název:
Freaks (více)
  • Kanada Freaks
Země původu:
Kanada
Tržby:
0,33 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné