Černé vdovy

57%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
avenis
avenis
8 056 bodů
9
Černá komedie, která fakt baví. Všechny tři herečky jsou výborné a téma je sice trochu na hraně, ale proč ne... První řada je jednoznačně lepší a druhá působí trochu nastavovaně, ale i tak, je to dobré. Kdoví, bude-li ještě třetí řada. Rozhodně se nejedná o nic hlubokého a tak nemá cenu babrat se v sofistikovaných rozborech s rádobykvalifikovanými silnými slovy, které tak rádi používají někteří filmoví "odporníci".
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
6.5
Tak jako oddechová záležitost na nedělní večer docela dobré. Bolek Polívka coby Pražáky vysmívaný brněnský vyšetřovatel mě vcelku bavil. Dávám 65%, možná hraje roli i to, že mám ráda jak Jitku Čvančarovou, tak Janu Plockovou.
Blatouch72
Blatouch72
587 bodů
6
Black Widows. Přetočený, upravený, seriál, poctivě a asi dobře. Natočeno podle severské předlohy: https://www.youtube.com/watch?time_continue=16&v=8GnjhPANels. Na IMDB má 6,5. Po prvním díle asi velmi podobně. Kde jsou uvedeni zahraniční scenáristé?
  • dobře natočeno
Sarka21
97 bodů
7
Za mě jeden z lepších seriálů. Seriál má jen pár dílů, tudíž nejde o nekonečný seriál, který se nesmyslně natahuje a nic se tam neděje. Tady je jasně daná seriálová linka a každý díl je o něčem a blíží se k cíli zvolené linky. Seriál je i dobře herecky obsazen.