Jít za svým snem

58%
Jít za svým snem

Hudební drama pojednává o teenagerce Violetě, která opouští maloměsto, aby uspěla ve světě pop music. Zpěvačka vstoupí do talentové soutěže, kde je konfrontována s hranicí vlastní identity, talentu a ambicí. Snímek je moderní parafrází na příběh pohádkové Popelky.




hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
On ten příběh víc klišovitý asi ani být nemohl. Mladá chudá imigrantka se svým snem prorazit v hudební soutěži, a samozřejmě nesmí chybět zachraplý mentor, alkoholik samotář. Jenže na druhou stranu dost magický ost a hlavně výtečně hrající i zpívající Elle Fanning. Pro kterou mám od Neon Demon nepředstíranou slabost a zvládl bych s ní i film, který odehraje v teplákovce. Oh, wait.. No a teprve čas ukáže, jestli se mladý Minghella potatil, tady to ještě trochu skřípalo.
avenis
avenis
8 056 bodů
7
Takový příběh ze života... Všechny ty X faktory a Super Stary a Máme talenty... jeden každý adept na vítězství má podobný životní příběh. Touha vyniknout, dělat něco, co dělat chci, zbohatnout, protože doma to smrdí korunou (dolarem, librou, jenem,drachmou.....) Elle Fanning hraje úsporně, o to víc a líp zpívá. No, nakonec se z filmu vylouplo klasické klišé, ale vem to nešť. (25.9.2020)

Dodatečné informace

Původní název:
Jít za svým snem (více)
  • USA Jít za svým snem
  • USA Teen Spirit
Země původu:
USA, Velká Británie
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch