Čarodějovy hodiny

61%
Čarodějovy hodiny

Desetiletý chlapec Lewis se po nenadálé události odstěhuje do tajemného panského sídla svého strýce Jonathana (Jack Black). Strýce i jeho sousedku (Cate Blanchett) si brzy oblíbí. V domě se však dějí podivné věci, strýček i jeho sousedka totiž ovládají magii. Strýček zasvěcuje Lewise do světa kouzel a ten mu pomáhá vypátrat záhadné hodiny, které by svou čarovnou mocí mohly způsobit konec lidského pokolení. Film je natočen podle klasického fantasy románu Johna Bellairse. (Vertical Ent.)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5.5
Čarodějovy hodiny mají kouzelný Burtonovský look a Jacka Blacka s Cate Blanchett v hlavní roli. No a to je tak zhruba všechno podstatné. Příběh má zbytečné dějové linie a kdyby se zaměřil jen na tu hlavní s hodinami udělal by lépe. Zkrátila by se tak i délka a filmu by to určitě prospělo. Místy se mi to zdálo totiž zdlouhavé. Film však nepostrádá humor,napětí a akci což beru jako pozitiva. U rodinných snímků to totiž nebývá až tolik zvykem. Celkově to vidím na lepší průměr.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Klasická čarodějná patálie a mladý nadějný čaroděj alá Harry Potter. Velmi dobře zpracovaný dům, ve kterém se odehrává většina děje, hezky temná atmosféra, přitom je film natočený jistě hlavně pro děti, které tento film ocení daleko více, nežli já. U mě je to slušných 65%. Pohodová podívaná s předvídatelným dějem. Oddychovka, která neurazí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Málo vtipné na komedii, málo temné na fantasy. Navrch dost nevýrazný dětský hrdina a nesympatický Blackův dabing (za ten ale film nemůže).

Dodatečné informace

Původní název:
The House with a Clock in Its Walls (více)
  • USA Čarodějovy hodiny
  • USA The House with a Clock in Its Walls
Premiéra v ČR:
18. 10. 2018
Distributor:
Vertical Entertainment
Země původu:
USA
Rozpočet:
42 mil. USD
Tržby:
131,52 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Čarodějovy hodiny je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch