Mary Poppins se vrací

59%
Mary Poppins se vrací

Film se odehrává kolem roku 1930, v období ekonomické krize v Londýně (v období, ve kterém se odehrávají i původní knihy) a předlohou mu bylo dalších sedm knih od P. L. Traversové. Ve filmu jsou děti známé z původního filmu, Michal a Jana, už dospělé. V Třešňové ulici žije Michal se svými třemi dětmi a vychovatelkou Ellen. Poté, co Michal prodělá osobní ztrátu, objeví se v rodině Banksových opět tajemná chůva Mary Poppins. Za pomoci veselého lampáře Jacka a svých jedinečných kouzelných schopností pomůže rodině znovu nalézt ztracenou radost a štěstí. Mary Poppins rovněž seznámí děti s celou řadou barvitých a svérázných postav, včetně své výstřední sestřenice Topsy. (Falcon)




Recenze: Mary Poppins se vrací

Kinobox.cz
40%

Je pro mě dost k neuvěření, že jde o film s rozpočtem přes 100 milionů dolarů, a přitom vypadá jako taková ta laciná pokračování, co Disney natáčí s nižšími rozpočty a pak je dává přímo na BluRay. Nemám nejmenší chuť vidět ji kdykoliv znovu. Což se mi u mnoha muzikálů nestalo.


myllyn
myllyn
885 bodů
7
Sice jsem neviděl původní starou verzi ale myslím, že jsem od tohoto filmu dostal přesně to, co jsem čekal. roztomilou verzi kouzelné chůvy, ve které se zpívá, jsou v ní animované pasáže akorát zásadní odhalení na konci, jsem už postřehl v polovině filmu...škoda


Dodatečné informace

Původní název:
Mary Poppins Returns (více)
  • USA Mary Poppins se vrací
  • USA Mary Poppins Returns
  • USA Mary Poppins 2
Premiéra v ČR:
20. 12. 2018
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
130 mil. USD
Tržby:
348,81 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Mary Poppins se vrací je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Mary Poppins se vrací


Powered byJustWatch