What Keeps You Alive

56%
What Keeps You Alive
Kolik víte opravdu o osobě s kterou žijete? Šokující pravda, že i ti, kteří jsou nám nejbližší, mohou mít skrytý rozměr chování, pohání tento vzrušující a nepředvídatelný příběh. Jackie a Jules jsou pár, kteří oslavují svoje jednoroční výroční v odlehlé chatě v lese. Od chvíle kdy dorazili se v chování Jules něco změnilo, protože Jackie (jestli je to její pravé jméno) začne odhalovat předtím neznámou stranu minulosti, která postaví obě ženy proti sobě v boji o přežití.



hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
V podstatě klasický survivol thriller, který ale hlavně v té druhé půlce je scénaristicky docela mimo. Zábavné to ale bylo dost.
ScarFace_V8
ScarFace_V8
880 bodů
10
Třetí film režiséra Colina Minihana stojícího za filmy jako Extraterrestrial a It stains the sands red. Ten nás tentokrát zavádí do možné situace – tedy bez mimozemšťanů nebo zombies a zaměřuje se na psychiku psychopata. Na chatu přijíždí lesbický pár, že tu stráví nějaký čas. Co, ale následně vyplyne na povrch změní situaci úplně opačným směrem, než si ani jedna nedokázala představit. To skvěle podtrhnou herecké výkony, ze kterých úplně jasně čiší ta fyzická výhoda psychopata proti pocitu bezmoci oběti, která se po „nehodě“ může sotva hýbat. Následuje spousta zajímavých momentů se zajímavým vyvrcholením. To celé ještě podtrhuje skvělý soundtrack s temným nádechem od Brittany Allen, která si zde střihla i jednu z hlavních rolí.

Dodatečné informace

Původní název:
What Keeps You Alive (více)
  • Kanada What Keeps You Alive
Země původu:
Kanada
Ocenění:
Žádná ocenění