Greta

63%
Greta
Plakát traileru

Servírka Frances se těžko vyrovnává se smrtí své matky a její otec jí přitom příliš nepomáhá. Jednoho dne nalezne v metru opuštěnou kabelku a přes protesty své spolubydlící se vydává na adresu domnělé majitelky. Tam nachází osamělou dámu ve věku své matky, Gretu. Obě ženy se spřátelí a Greta si na Frances vytvoří závislost. Starší žena začíná být stále znepokojivější a nehodlá Frances jen tak opustit.




Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8.5
Jako milovník psychologických thrillerů Rosemary má děťátko a zejména Misery podle Stephena Kinga jsem byl trochu odrazen komerčním neúspěchem tohoto filmu v amerických kinech. Pak jsem ale zjistil, že to je irský nezávislý film, který není Hollywoodem a okamžitě jsem zatoužil ho vidět a ejhle. Ona je to naprostá pecka. New York je ve skutečnosti Dublin a dámské trio Moretz, Monroe a zejména Huppert je naprosto báječné. Byl jsem příjemně překvapen.
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Chloe je výborná ve svých rolích a i tady je výborná. Příběh je zajímavý, napínavý, i strašidelný když si představíte že se něco takového skutečně může stát. Herecké výkony obou hlavních hereček mi přišli výborné a celou dobu filmu jsem se nenudil. můžu doporučit, ale věřím že spoustu lidí může film nudit, jelikož tempo filmu není nikterak převratné a občas se táhne.

Dodatečné informace

Původní název:
Greta (více)
  • Irsko Greta
  • Irsko Greta - Viúva Solitária
  • Irsko La viuda
  • Irsko Obsessão
  • Irsko The Widow
  • Irsko В объятиях лжи
Země původu:
Irsko, USA
Čeština:
Greta je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch