Máš ji!

69%
Máš ji!
Máš ji! je americká komedie inspirovaná skutečným příběhem skupiny přátel, kteří si po dobu více než třiceti let udržovali své přátelství prostřednictvím hry na honěnou. Film sleduje skupinu pěti kamarádů – Hoagie (Ed Helms), Jerry (Jeremy Renner), Bob (Jon Hamm), Chilli (Jake Johnson) a Sable (Hannibal Buress) – kteří každý květen od dětství až do dospělosti hrají tuto hru. Jerry, který nikdy nebyl chycen, se chystá odejít do herního důchodu. Skupina přátel se proto rozhodne využít poslední šanci a spojit své síly, aby Jerryho konečně dostali, a to i během jeho svatebního dne.



Recenze: Máš ji!

Kinobox.cz
70%

Co se mi na filmu líbilo? Jerremy Renner má přes svůj telecí ksicht ohromné charisma. Jednak díky svému fantastickému hlasu, druhak má moc pěknou postavu a třeťak ho tady ještě výborně ohákli. Takže výsledek je opravu nadmíru poživatelný. K tomu vtipně a v "real time" glosuje neúspěšné snahy svých kamarádů o to dostat ho "na lopatky".


Brenan88
Brenan88
47 160 bodů
7.5
Příběh podle skutečné událostí? Tomu se snad nechce ani věřit. Máš ji! je pohodová a hlavně zábavná komedie,která se po celou dobu nese ve velmi uvolněné atmosféře. Casting se povedl na jedničku a jasným tahounem je Jeremy Renner,který si svou každou scénou krade snímek pro sebe. 90 minut uteklo jako voda a já si při závěrečných titulcích jen povzdechl, že už snímek skončil. Máte li špatnou náladu a potřebujete dobít baterky,tak Máš ji! je jasná volba.
Chrustyn
Chrustyn
43 674 bodů
6
90 minutová hra na babu, která má občasné zajímavé a vtipné scény i slušné herecké obsazení. Nikdy se ale nestane, aby se divák doopravdy zasmál, nebo se objevila nějaká vyloženě skvělá scéna.
Pete69
Pete69
32 233 bodů
7
Komedie, která pobaví, jak vyjímečně.. bohužel. Dobrý námět, spousta humorných honiček pánů středního věku, kteří hrají již 30 let na babu. Nevím, jak daleko je filmové zpracování od skutečnosti, každopádně je to oddychová komedie, která má prostě pobavit a to splnila.

Dodatečné informace

Původní název:
Tag (více)
  • USA Máš ji!
  • USA Tag
  • USA Catch Me!
  • USA Prendimi! - La storia vera più assurda di sempre
  • USA TAG
  • USA Taguj!
  • USA ¡Tú la llevas!
Premiéra v ČR:
14. 6. 2018
Distributor:
Vertical Entertainment
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
28 mil. USD
Tržby:
75,1 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Máš ji! je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch