Final Space

83%
Final Space
Plakát traileru
Posádka vesmírné lodi se vydává objevit místo, kde končí vesmír. Během cesty je však loď zničena zlým Lordem Commanderem a jediný přeživší, pilot Gary, se vydává do červí díry, aby cestoval zpět v čase a zachránil nejen životy členů své posádky, ale i své vyvolené.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8.5
Netrvalo to vůbec dlouho a na obrazovkách se objevil nový animovaný Sci-Fi seriál, kterému nechybí pořádná dávka humoru a dobrodružství. První díl byl ještě takový nijaký, ale v dalších dílech se příběh rozběhne závratným tempem dopředu a já se díky tomu perfektně bavím. Final Space má velmi dobrou animovanou stránku, která se v konkurenci určitě neztratí. Hlavní hrdina je navíc ultra sympaťák a i díky němu dávám 85%.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
10
Niečo ,čo začalo len ako jednoduchá infantilná komédia sa premenilo na ťažkú, vážnu a smutnú drámu. (Hodnotím len 1. Sezónu ,zbytok ohodnotím zvlášť). Zozačiatku to začalo fajn ,no potom sa seriál nečakane rozbehol a začal šokovať scénu po scéne. Finále je dokonalé. Je napnuté a hlavne dychberúce. Koniec smutný. Čakám ako dopadne druhá sezóna ,pretože toto ma priam šokovalo. Gary a Quinn sú perfektní, ich vzťah funguje a dabing (anglický) je fakt kvalitný. Mister Commander bol .....zaujímavý? I tak sa to dá povedať Zbytok ušiel. Zopár vtipov padlo ,ale pre mňa je to hlavne dráma. Pokiaľ pominiem tých pár slabších dielov tak si to zaslúži silné 4* ,alebo slabých 5* ,výber je na vás. Odporúčam všetkým, čo milujú sci-fi, nevadia im krátke seriály a páčia sa im popkultúrne narážky...
Wraith_CZ
Wraith_CZ
13 bodů
9
Ze začátku jsem si myslel, že půjde jen o další komedii ve stylu Futurami, příběh mě ale velice zaujal a dosti mi v určitých momentech připomíná Lovecraftův vesmírný horror.

Dodatečné informace

Původní název:
Final Space (více)
  • USA Final Space
  • USA Космический рубеж
Premiéra v ČR:
20. 7. 2018
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění