Profesoři zločinu: Masterclass

68%
Profesoři zločinu: Masterclass

Po stopách výrobců chytrých drog se v hitové italské krimikomedii vydává nebezpečně nesourodý gang univerzitních profesorů. Druhý díl hitové italské krimikomedie!

Na akademickou zločineckou bandu Pietra Zinniho čeká nová výzva. Trh s chytrými drogami vzkvétá a zoufalá policie hledá experty, kteří by je byli schopni získat, analyzovat a identifikovat nové molekuly. A kdo jiný je připravený vrhnout se na tak delikátní úkol než skupina bývalých vysokoškolských profesorů. Mají zkušenosti, mají odvahu a umí si vyrobit potřebné vybavení. Pietro tak musí dát dohromady starou partu. Má to však jeden háček: oficiálně stále sedí ve vězení.  (Filmeurope)




p.a.douch
p.a.douch
8 391 bodů
9.5
Takže nové postavy, nová akce tentokrát na opačné straně zákona. Akce graduje do závěrečné honičky a užití vozidel a motorek z druhé světové války je boží. Pronásledování vlaku a nástup a následné vystoupení z vlaku postavy Bonelliho mě doopravdy pobavilo. Velká škoda, že Libero De Rienzo předčasně zemřel. Celkově slušné pokračování a návnada na vyvrcholení příběhu. Jsem velmi spokojen.

Dodatečné informace

Původní název:
Smetto quando voglio - Masterclass (více)
  • Itálie Profesoři zločinu: Masterclass
  • Itálie Smetto quando voglio - Masterclass
  • Itálie I Can Quit Whenever I Want 2: Masterclass
  • Itálie Morgen ist Schluss - Masterclass
Premiéra v ČR:
28. 6. 2018
Distributor:
Filmeurope
Země původu:
Itálie
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Profesoři zločinu: Masterclass