Jumanji: Další level

69%

Komentáře a recenze 45

Dle počtu bodů
Pajmen
1 204 bodů
7
Opět se podařilo vyvrátit mé pochybnosti. Dvojka sice nepřináší o mnoho více nápadů, ale přeci jen se zase změnila pravidla hry, jsou tu nové postavy a s nimi nové příběhy. Možná se tu více tlačí na city než v jedničce, ale nijak mě to nevadilo opět jsem se dobře bavil.
Pavliss
Pavliss
933 bodů
8
Scénář: Jake Kasdan, Scott Rosenberg, Jeff Pinker, | Režie: Jake Kasdan, | Produkce: Dwayne Johnson, Dany Garcia, Matt Tolmach, William Teitler, | Hudba: Henry Jackman, | Kamera: Guyla Pados, | Střih: Steve Edwards, | Distribuce: Sony Pictures Entertainment, | Rozpočet: 125–136 milionů USD, | Tržby: 212,6 milionů USD, | Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel. Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah.
sugi
752 bodů
9.5
… tvůrcům se povedlo zase něco málo vytěžit s tématu Jumanji … sice se několik hlášek opakuje , ale zapadly … vlastně název filmu " Další level " přesně vystihuje pokračování Jumanji … doufám , že mají tvůrci ještě něco v rukávu a bude další - další level nebo možná i upgrade … výborná komedie , která dokáže pobavit
N333meziiiz
N333meziiiz
662 bodů
6
1 byla v pohodě zábavná,tento díl se už ale snaží až moc a mělo to skončit už od 1 The Rock tady má opět své vtípky které jsou už jen na pousmání.
Blueknight
376 bodů
9
Já se zamiloval do postavy dědi Eddiho, ten z toho udělal úplnou komedii. Film je vlastně velice podobný jedničce ale to nevadí. Duo Kevin Hart a Dwayne Johnson funguje skvěle (O tom jsme se mohli přesvědčit v Jumanji: vítejte v džungli a centrální inteligence) Na filmu mi vaďila jediná věc, začali dávat víc CGI než praktických efektů v scénách kde mohli být použity.
Vlastní názor
Vlastní názor
178 bodů
8
Bavil jsem se a to jsem od filmu čekal.
Antrokaja2
36 bodů
6.5
Druhý díl slabší než první, ale šlo o zábavnou a odpočinkovou záležitost. Skvělé byly výkony herců ze "hry", kteří hrají původní postavy. Příběh nebyl tak silný, jako v předcházejíc dílu, ale šlo hlavně o pobavení. Snad se tvůrci nerozhodnou natočit další díl a série skončí povedeným dílem.
Ellikrej001
18 bodů
9.5
Skvělá komedie z netradičního prostředí. Je to vtipné, originální a všechno klape jak má. Prostředí video hry, kde hlavní postavy mají jiné charaktery než ve skutečnosti a ovládají je jiné vlastnosti, ale stále jsou to oni, je zkrátka brilantní. Navíc the Rock je skvělý herec a všechno podtrhává. Plus Bethany byla skvělá komediální postava.