Mamka a taťka

52%
Mamka a taťka
Mladá dívka a její malý bratr musí přežít divokých 24 hodin poté, co svět zachvátí neznámá mánie, díky které začnou rodiče vraždit vlastní děti.



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4
Trailer sliboval zábavnou šílenost,ale ta se při sledování nedostavila. Zápletka je sice zajímavá a Nicolas Cage hraje jako o život (přehrávání se zde neřeší),ale celé mi to přišlo velmi nedotažené. Také mi vůbec nesedl Tyloruv styl jakým snímek natočil. "Videoklipový" look snímku vůbec nesluší. Práce s kamerou byla strašná a z některých záběrů mne až rozbolela hlava. Hodně tomu také pomohl katastrofální střih,který byl volen velmi zvláštně a nevhodně. Naopak mohu vyzdvihnout soundtrack,který byl parádní. Samotný příběh mne začal trochu bavit ve chvíli kdy rodiče dorazili domů k dětem. Do té doby se snímek celkem táhl. Poslední dvacetiminutovka snímek zachránila (příjezd prarodičů) a však samotný závěr působí neuspokojivým dojmem. Na film jsem se těšil,ale jsem akorát zklamaný. Tak třeba příště Nicolasi.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Shining na Crank level. Zábavné a rychlé, přitom efektní v tom, o čem to chce být. Nicolas Cage hraje samozřejmě šílence normálněji než otce rodiny, ale to nevadí. Překvapilo mě, že to není trochu víc gore - ale tak nejde mít všechno.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Taylor šel teda hodně dolů. Šilené to sice je, to zase jo...ale po tom vyčkávacím úvodu, kdy konečně všem hrábne, se toho vlastně zase tolik nestane. Aspoň že ten Cage vypadal, že si to fakt užívá. Nejlepší scéna s prarodiči.

Dodatečné informace

Původní název:
Mamka a taťka (více)
  • USA Mamka a taťka
Premiéra v ČR:
1. 1. 2024
Distributor:
SkyShowtime
Země původu:
USA
Tržby:
0,17 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Mamka a taťka je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch