Všechno nebo nic

53%

Komentáře a recenze 30

Dle počtu bodů
mikewin
mikewin
569 bodů
6
Tak tahle komedie mě po nějaké době výtečně pobavila. Mistrně zahrané role homosexuálních partnerů, dějové zvraty v rámci běžné komedie a hlavně nenásilné lehtání na bránici. Jestli někdo čeká hlubokou myšlenku, musí být zklamán. Ten kdo si chce odpočinout najde v této komedii to co hledal.
majhan
majhan
453 bodů
1.5
Je neuvěřitelné co hýbe dnešním světem. Jakoby opravdové hodnoty zcela odvál čas a dokonale zmizely. Při tom české filmy měly většinou vždy hloubku, myšlenku a vkus. Uvidíme jak tento trend bude pokračovat v budoucnosti. Zatím to moc nadějně nevypadá.
Llucinka
411 bodů
1
Takže film je asi tak o tom, jak jsou ženský blbý a nechají se sebou zametat. Mělo se jednat o romantickou komedii, ale bylo to melodrama s nádechem tragedie. Škoda, protože se jednalo o projekt česko-slovensko-polské spolupráce, ale výsledek není ani zajímavý.
milada-horka
milada-horka
223 bodů
7
Mám naprosto jiný názor, než většina komentujících. Pro mě je to úžasně oddechová komedie, bez potřeby hluboce přemýšlet o souvislostech, prostě romantická oddechovka po těžkém pracovním dnu. Výkony herců jsou odpovídající žánru a film si nehraje na hlubokomyslné umění.
Kamila88
Kamila88
216 bodů
2
Popravdě raději nic než tohle. Na snímek jsem se těšila už jen kvůli skvělému obsazení a také příběhu,který je primárně určen pro nás. Nestačila jsem se divit co si to tvůrci dovolili předvést. Takový patos bez hlubšího smyslu a logiky jsem vážně dlouho neviděla a snad ani neuvidím.
Kajinkamajinka
151 bodů
6
Mě se to líbilo. Bylo to romantické, zasněné a dobře to dopadlo. Ti cizí herci byli zvláštní volba, ale nakonec jsem si zvykla. Hlavní herečka byla fajn. Občas sranda, ale za břicho jsem se nepopadala. Vlastně jsem od filmu dostala to, co jem chtěla. Romanticku u které není potřeba přemýšlet, ale jen se bavit.
Sarka21
97 bodů
9
Nechápu kritiky tohoto filmu, jako že se jedná o romantickou slátaninu atd. Žánr filmu je komedie a romantický. To znamená, že romantika a nějaké zápletky se dají očekávat. Hlavně před filmem vyjde trailer, z kterého se dá poznat, jak film bude vypadat, tak proč na něj lidi chodí, když pak ho jen zkritizují. Pokud to není můj šálek kávy, tak na něj nechodim. Film jsem viděla dvakrát, herecké obsazení je dobré a hlavně jsme se s přítelem u filmu vždy nasmáli. Je tam spousta vtipných hlášek a myslím, že plný smějící sál to jen potvrzuje.
maroo77
96 bodů
6.5
To je film, který vás asi ničím nepřekvapí. Příběh trochu nereálný a scénář je postavený na idealistické vizi, kde vše nakonec klapne, ale k čertu s tím vším, když se na to tak hezky kouká. Poslední půlhodina stojí za to a Kláře to moc sluší Děj byl sice předvídatelný, ale hrdince jsme to po tom všem přály. A pokud pan doktor po večerech neskotačí se sestřičkami na lékařáku (viděl jsem příliš mnoho dílů Doktůrků a Chirurgů), tak o takovém chlapovi si může zdát každý z nás.
aja-vachlerova
63 bodů
10
Strasne preslazena nerealna vec ,mnohy nedavajici smysl ale vite co to bylo to co se mi na tom tolik libilo:) neustale zapletky necekane i cekane sceny, romantika ze vsim vsudy to co by si prala kazda zena :) nakonec to dopadlo krasne a vsichni divaci jsou doufam spokojeni , je to trochu ze zivota ,kazdy si ve filmu najde zalibeni