Van Helsing

63%
Van Helsing
Vanessa Helsingová, vzdálená příbuzné legendárního lovce upírů Abrahama Van Helsina, vstává z mrtvých a zjišťuje, že svět ovládli upíři. Stává se poslední nadějí lidstva na to, že se vše ještě vrátí do starých kolejí.




Pas
Pas
6 225 bodů
1.5
Hlavní nedostatek je v mizerném scénaři, málo práce s tím (tou) Van Helsing a konec konců nic moc herci.Další z řady post-apo sérií která ničím nepřekvapí a těží z vlny diváckého zájmu Walkig Dead.Postavit celý příběh, i když příběh je tady asi silné slovo, na odkazu profesora Van Helsinga známého to lovce upírů z Evropy 19. století je prostě málo a produkce se navíc taky příliš nepochlapila. A tak řada scén je jako z ochotnického divadla , kulisy jsou z papundeklu a krev evidentně kečupová.Divácký zážitek téměř na bodu mrazu,pokud tedy nejste prostoduší jako tvůrci tohoto "díla"
RedRose
5 159 bodů
6
Post-apo seriály mám rád a filmový Van Helsing se mi líbil, ale tady jsem v podstatě protrpěl 13 dílů první série a fakt to za moc nestojí... Úvodní dva díly fajn, seznamovali jsme se s postavami a s tím co se to vlastně stalo, ale potom už to jde z kopce... Několik dílů se to plácá na místě s nezajímavým dějem a bez nějakého konkrétního cíle... Když už konečně vypadnou z toho baráku, tak se stejně nic moc neděje a je to víc ukecaný seriál, než akční... Hlavní hrdinka je chvíli na rosypání a chvíli zas vypadá, že ten svět vyčistí sama... Nevyvážené... Hloupé... Nudné... První série nakonec nevyřešila vůbec nic a utrpení pokračuje i v prvním díle série druhé... Fakt se divím, že to k druhé sérii vůbec dospělo... /// Edit: Druhá série se povedla lépe a v okamžiku, kdy se z jedné Van Helsing staly dvě Van Helsingy, šel seriál postupně dost nahoru a trio Scarlett, Axel a Vanessa je znatelně lepší než celá první série a přidám jednu hvězdičku!
blazma
blazma
4 928 bodů
6
První řada byla excelentní a zajímavá a pro mě osobně fakt wow. No a potom to šlo z kopce. Z velmi prudkého kopce. Poslední dvě serie jsem jenom tak proletěl a určitě se k nim někdy ještě vrátím, ale dost mě zklamalo jak se ten seriál vyvíjel. Jak by prostě točili z povinnosti a všechno bylo tvořeno jen s polovičním úsilím a mnohdy ani to ne.

Dodatečné informace

Původní název:
Van Helsing (více)
  • USA Van Helsing
Premiéra v ČR:
17. 12. 2016
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch