Já, padouch 3

65%

Komentáře a recenze 29

Dle počtu bodů
Kuca25
2 132 bodů
6
Třetí díl už není tak dobrý jako předchozí dva ale svoji práci splní. Film je zaměřen spíše na mladší publikum, ale to se dalo čekat. Přesto se u filmu zasměje i někdo jiný než děti. Mimoni furt fungují dobře a myslím si že především oni táhnou film nahoru. Záporák byl taky skvělý. Ve filmu se odehrává více dějových linií což nevypadá špatně. Bohužel někdy mi přišlo že některé scény jsou ve filmu jen proto aby nebyl moc krátký. Jinak slušná zábava.
davsuch
davsuch
1 057 bodů
6
Musím konstatovat, že s Padouchem to jde pomalu ale jistě zkopce. Jediné co oceňuji, že se povedlo udržet pointu na tématech o rodině. Asi nejhorší z celého filmu byl
  • pointa
  • hlavní zloduch
dancemusic2012
466 bodů
8
Druhé pokračování úspěšného dětského filmu Já padouch, není vůbec špatný, i když na jedničku a dvojku nemá. Srandovní bratr Grua, malí Mimoni a hudba 80, tých let, tak to zase není špatné. Každopádně doufám, že už pokračování nebude, i když konec filmu tomu nenasvědčoval..
howrse
howrse
263 bodů
6.5
super to bylo ale sem nepochopil konec to bude pokračování ano nebo ne jinak bomba doporučuju
supermozek
supermozek
193 bodů
6.5
Mnohem lepší bylo, když byl padouch padouchem. Ovšem jinak to neurazí, jenomže ani nijak zvlášť neohromí. Našlo se zde docela dost míst, kde jsme se smáli, ale tak nějak cítím, že už to není ono. Občas se mi zdálo, že tam nějaké ty humory natlačili silou.
HezkyHusky
HezkyHusky
150 bodů
7
"Já, padouch 3" často dostává protichůdné recenze, ale je neustále chváleno pro svůj humor, milé postavy a poutavou animaci. Někteří diváci oceňují odlehčenou a zábavnou dějovou linii filmu, jiní ji ve srovnání s předchůdci postrádají. Film je známý svými vtipnými dialogy a chytrými momenty, které přispívají k jeho celkovému kouzlu. I když to nemusí být všemi považováno za mistrovské dílo, "Já, padouch 3" nadále baví publikum svou směsí komedie a potěšujících témat. Vzhledem k jeho zábavným prvkům je pochopitelné, proč jste mu dali hodnocení 7/10.
Prdifuk
Prdifuk
129 bodů
5
Vynikající trailer vzbudil velké očekávání, které bohužel nebylo zcela naplněno. Přesto nemůžu říct, že je to špatný film, docela jsem se bavil. Výborné nápady s panem "Jsem to ale zlý" a expedicí Mimoňů do kriminálu. Mimoni, kteří zejména lákají dětské publikum, ovšem nedostali tolik prostoru, což, alespoň pro mě, je škoda. Zřejmě se připravují Mimoni 2 a studio nechtělo vystřílet dobré nápady pro Grua.
  • Balthazar Brat
  • celkově slabší příběh.
karina-kindest
43 bodů
8
Prvni dil "Ja, padouch" byl zajimavy i diky tomu ze mimoni byli naprosto unikatnimi postavami. Ve tretim dilu uz od teto unikatnosti nezustalo skoro nic. Vtipy nejsou vtipny a spise se hodi opravdu pro deti. Samotny pribeh dost klasicky, potkate ho v kazdem druhem jinem filmu.