SEZN@MKA

36%
SEZN@MKA
„Léta randění, blbnutí na seznamkách a je to pořád stejný. Kretén střídá kreténa," povzdychne si hrdinka filmu a její další rande na inzerát s tváří Lukáše Pavláska se rychle zařadí do jejího oddílu katastrof a kreténů. Podobný seznam příšerných schůzek postupně rozšiřují i další postavy. Sezn@mka je totiž komedie o mužích, ženách a zajímavém fenoménu doby - internetové seznamce. A samozřejmě o tom, co všechno se na takovém rande naslepo může stát. Ale pozor, v rybníku hledajících se může objevit i dravá štika. Jiří Langmajer jako šéf seznamky čelí stížnostem nespokojených dam. Ve jménu firmy a ve jménu příležitosti, která dělá zloděje, musí ukázat, že chlapi nejsou pouze idioti. S šarmem a roztomilostí slavného filmového Kristiána vyráží jako nové rande na schůzky s klientkami. Vyzbrojen informacemi z jejich dotazníků vystupuje jako muž jejich snů. Po několika naplněných schůzkách ovšem beze stopy mizí. On totiž manželku nehledá, on už doma jednu má. A ta má zase kamarádku a ta hledá na seznamce a tu Jiří Langmajer taky svede. Smyčka kolem záletníka se začíná utahovat a ve vzduchu visí společný ženský slib, že pomsta bude sladká... (Bontonfilm)



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2.5
Lituji lidi,kteří se na tento snímek vydali do kina. Je až neuvěřitelné jaké filmy se mohou do kin dostat. Seznamka svou kvalitou zapadá do bláta české kinematografie . Příběh zdali se to tak dá nazývat je jedna velká zhovadilost bez špetky sebeúcty. Herci jsou katastrofální a vše to vypadá jako amatérský pokus o film. Tím pádem je vám vlastně úplně jedno jak to s hlavními postavami dopadne a to u romantického filmu neznačí nic dobrého. Na filmu jsem neshledal vůbec nic zábavného natož pak romantického.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
1
Neuvěřitelná kravina. Koukal jsem na to s otevřenou hubou. Scény s gayema byly doslova mistrovské dílo, jakož i celý fim. Děj neděj, připadá mi , že scénárista před tím, než se fdo toho pustil přečetl knížku, jak pejsek s kočičkou vařili dort. Absolutní slátanina. Jeden z nejhorších filmů, který jsem viděl. Otřesnééé ..
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
3
Seznamování přes seznamovací kancelář. Téma buď pro komedii romantickou a nebo ztřeštěnou. V tomto snímku však není ani jedno. Značně se táhnoucí děj, což je u české filmové tvorby už spoustu let standardem, je v podstatě o ženatém sukničkáři, který si svůj lov žen seznamovací kanceláří usnadňuje. A jak už to bývá, tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Vše praskne jak u milenky, tak u manželky, děvčata jsou dokonce dobré přítelkyně a tak by se dala očekávat nějaká ryze dámská pomsta či zadostiučinění. Bohužel. Ponurost a nepochopení následujících událostí spíše vede k otázce, co tím chtěl vlastně básník říci. Romantického tu není nic, snaha o humor vzešla v niveč, děj ledabylý až podivný a to ještě obsahující postavy, které tu jsou naprosto zbytečně. Další snímek coby adept na pozapomnění. Bohužel.


Dodatečné informace

Původní název:
SEZN@MKA (více)
  • Česká republika SEZN@MKA
  • Česká republika Sezn@mka
  • Česká republika Zozn@mka
Premiéra v ČR:
28. 7. 2016
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
12+
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch