LEGO® Batman film

73%

Komentáře a recenze 43

Dle počtu bodů
Edward
Edward
2 481 bodů
7
7/10
Vurhor
Vurhor
2 021 bodů
8.5
Ach jo...kdy já už dospěju? Proč si raději nepustím nějakýho Tarkovského nebo Bergmana, abych mohl filmově zesnobnět? Jsem zoufalec.
alfamovies
alfamovies
1 893 bodů
7.5
Já jsem na Lego Batmanovi byl a přišel mi lepší než Lego příběh. Byl vtipnější. Batmana jako takového mám rád. Hrozně se těším na hranou Ligu spravedlivých .Za nejvtipnější postavy bych považoval cool Batmana, Robina a Jokera. Super scénka byla na začátku a pak v půlce když se Batman dozvěděl o párty kterou pořádal Superman. Za mě dávám filmu 75%.
Siddharta
Siddharta
1 768 bodů
5.5
Tak že by to bylo nějak moc dobré, to se říci nedá. Je to sice hodně barevné, narvali tam všechno co WB má i nemá, je tam zdánlivá kadence vtipů, humoru a zábavy, ale dospělý člověk spíše usne, než aby ho to bavilo. Se skvělou jedničkou, teda Lego movie se to moc srovnat nedá. Vymýšleli a vymýšleli, aby to bylo dobré a zaujme to asi jen konzumního diváka DC a Marvelovek.
Duffman97
Duffman97
1 617 bodů
6
V první půlce jde o celkem zábavnou a místy vtipnou parodii na Netopýří legendu (narážky na hrané verze a Justice League jsou parádní).Bohužel druhá půlka se začne v rámci možností brát až příliš vážně a tak to začne drhnout.Škoda.
Bemiurg
Bemiurg
1 385 bodů
6.5
Jako fanouška komiksů mě Batman bavil ještě víc než předchozí LEGO Movie. Celé to příjemně odsýpalo, žádná hluchá místa, spousta odkazů na jiné filmy. A potěšilo mě, že se film promítal s originálním zvukem Dolby ATMOS, to bohužel u animáků nebývá zvykem.
tedoun
tedoun
923 bodů
7.5
Pro fanouška Batmana, DC komiksu a lego určite povinná jízda. Poteší ne jen animace, postavy a akce, ale i humor. Hlavně po filmu moje dcery hnedka chtěli jít do McDonaldsu koupit Happy Meal s maskou Batmana. Taková milá ptákovina se spoustou ikonických postav z DC potěší každý dítě
David Ženíšek
David Ženíšek
655 bodů
9
skvělý film který nabízí skvělí humor který si užijou jak děti tak i dospělí. Film si taky dělá sranda z některých Batman filmů a dělá to skvěle a zlepšuje humor. Příběh a postavy jsou taky dobrý. Líbí se mi že hlavním tématem je rodina , což je běžné téma ale tady je velmi dobře rozpracováno a tvůrci z něj vytěžili maximum. Jediné co bych asi vytknul je že v některých momentech je akce na můj v kus už trochu přehnaná , ale nejedná se nějak o velký problém a určitě vám to film nezkazí. Tento film velice doporučuju a užijou si ho jak děti , dospělí tak i fanoušci Batmana, kteří si budou užívat refence a odkazy.
  • Humor, reference a odkazy,Hlavní téma
  • Občas přehnaná akce
Kuroni
Kuroni
652 bodů
8
Perfektní oddechovka, která rozhodně dc fanoušky pobaví a nadchne promyšlenými a vtipnými scénkami odkazujícími na oblíbené DC komiksy, zajímavými easter eggy a zesměšněním legendárně proslulých filmových i herních charakterů. Za mě rozhodně jeden z nejlepších filmů s tématikou DC.
Vildolf
Vildolf
567 bodů
7
Pořád horší a horší, myslím druhý díly. Lego movie byla lepší. Upřímně, čekal jsem více zábavy a vtipú. Přesto dávám slušné hodnocení v rámci animáčů.