LEGO® Batman film

73%

Komentáře a recenze 43

Dle počtu bodů
Bad
Bad
464 bodů
7.5
Filmy s kostičky kam se podíváš je novinkou a po LEGO příběhu se Batman jeví jako hlavní postava filmu LEGO Batman. Film napěchovaný takovými batmanovskými vtípky jako repelent proti žralokům a ostatní věci z dob Adama Westa. LEGO je super pro každé dítě. Ne však pro rodiče, kteří u toho nudou usínají. Děj je pomalý a překvapivě hloupé vyvrcholení končí se vztekem. Však nápad to byl dobrý, ale jako každý takový film se řídí jedním rčením: "Hlavně pro děti!"To bych změnil na: "Pouze pro děti!"
Komar55
Komar55
414 bodů
8
O něco menší pecka, než první LEGO® příběh, ale i tak extrémě zábavný a vizuálně atraktivní snímek, který poukazuje a naráží na jak všechny předchozí Bat-man filmy, tak i na spoustu komixových a pop-kulturních ester eggů a zároveň stále velmi dobře zapadá do "Lego Warner Bros. Universe." Za mě pecka, kterou si užijí hlavně fandové oblíbeného potírače zločinu a lidé, kterým sedl i původní LEGO® příběh.
S7evin
S7evin
331 bodů
4
Není to extra vtipné, krása animace se ztratila v přeplácanosti a příběh mě vůbec nebavil. Tu citovou vložku si mohli odpustit nebo jí nasměrovat trochu jinym stylem. Někdy už jsem kroutil hlavou nad tím, jestli mám zapotřebí poslouchat ty trapné z palce vycucané dialogy o tom, jak si Batman nikoho nepustí k tělu a tím ubližuje jak sobě tak ostatní. Lego City bylo mnohem lepší, alespoň se na to lépe koukalo, párkrat jsem se zasmál a nic mě tam vyloženě nesralo.
chilli.off
chilli.off
281 bodů
9
hrozně mě baví nápaditost této lego verze Batmana, "easter eggy" na předchozí barmany a dělání si srandu úplně z čehokoliv. film se může zdát na první pohled pro děti, řekl bych ale, že jakýkoliv fanoušci Batmana by neměli tento film vynechat
howrse
howrse
263 bodů
6.5
super na konci napínaví mega doporučuji
poolF
poolF
165 bodů
8
Lego Batman se opravdu předvedl. Bylo to ještě lepší něž Lego příběh. Komixoví fanoušci si skutečně přijdou na své. Je tam spousta odkazů ať už na filmy s Batmanem nebo jiné. Humor filmu rozhodně nechybí. O dabing postav se stará spousta známých herců. Celé je to dost zajímavé zamyšlení nad samotnou postavou Batmana a nad jeho vztahem s Jokerem. Kromě řady Batmanových záporáků se ve filmu objevují i členové Justice League a spousta dalších známých filmových padouchů. Děj je skutečně prošpikovaný nejrůznějšími narážkami a děj pěkně odsýpá. Některé scény jsou dost šílené. Hlavně konec je trochu přehnaný. Ale je hezké, že si film dělá srandu i sám ze sebe.
mevik
mevik
86 bodů
8.5
Příjemná zábava pro děti i jejich rodiče. Hlášek a úsměvných situací je opravdu spousta, chytré využívání samotných kostiček z LEGO stavebnice. Hudební doprovod je promíchán se současnou taneční hudbou i klasickými hity minulých dekád. Určitě doporučuji.
Janinna23
Janinna23
84 bodů
3
Film napsaný armádou lidí na Red Bullech. Gejzíry nápadů mrzačené "nedějem", který jakmile na moment zpomalí, začne obratem nudit. LEGO příběh byl reklamou chytrou. Batman už je jen reklamou značně vypočítavou. Seděl mi dabing, Batman ok. Ale hinak... škoda mluvit.
Smazaný uživatel
0 bodů
10
Ujetější, vtipnější, zábavnější a pro mě o kousíček lepší LEGO Příběh, který ale ani ve svém bezmála šíleném tempu nezapomíná na emoce a tuna referencí na předchozí Batman filmy i na celý DC svět jsou prostě dokonalé. Jak u LEGO Příběhu, i tady naprosto kraluje nádherná stop-motion animace, do které jsem se zamiloval od prvního záběru. Film je neskutečně kreativní a přináší spoustu nových nápadů, pro mě je to jeden z nejlepších Batmanů a to, že to není typický temný Batman, ale barevný a odlehčený, se mi strašně líbilo. 9/10