Mělčiny

67%

Komentáře a recenze 46

Dle počtu bodů
maroo77
96 bodů
2
Čekal jsem lepší ani jsem se moc nebál
ynnek
93 bodů
9.5
Film, ve kterým je hlavní hrdinka na téměř každém záběru. Nejdřív se mi zdá spíš nesympatická, ale jakmile dojde na setkání se žralokem, musela jsem jí začít fandit. A úplně nejvíc se mi líbil její kamarád racek. Žralok byl v některých scénách hodně děsivý, takže tenhle film mě rozhodně vtáhnul, i svým tempem.
roman-hary
26 bodů
8
vyborny a napinavy film.
aneta-ponizilova
aneta-ponizilova
21 bodů
8.5
Natož, že jsem na filmu byla asi tři dny po premiéře, lidí tam moc teda nebylo. Čekala jsem, že jich tam bude více Každopádně filmy jako Čelisti nebo Žraločí tornádo nemusím. Viděla jsem je, ale že bych se ně koukala vícekrát do života to asi ne. Ale na tenhle bych se mohla koukat i třikrát do roka. Čekala jsem, že to bude nuda a jenom samí žraloci a ono to bylo více než zajímavé. Kvalitní film.
2khan
7 bodů
6
Něco jako Čelisti zkřížené s MacGyverem. Scénář je jednoduchý, postavy taky - žralok, holka, mrtvá velryba a zraněný racek, nejsympatičtější aspekt celého filmu. Skutečnost, že se u obrovské páchnoucí mrtvoly objeví jen jeden žralok, je úsměvná. Motiv krále oceánu jako krvelačné démonické bestie působí lacině a prvoplánově, ale tento stereotyp zdá se ještě není vyčerpán. Ať ale není jen kritika: Blake Lively je hot a její postava řeší svou nešťastnou situaci vcelku inteligentně. Film pěkně odsýpá a nenudí, i když se ho většina odehrává na kusu skály metr krát metr. První pomoc poskytnutá rackovi mě jako maniakálního milovníka zvířat dojala.