Into the Badlands

74%
Into the Badlands
Plakát traileru

Seriál se zaměřuje na bojovníka a chlapce, kteří putují nepokojmi zmítanou zemí, ovládanou feudálními barony. Jejich cílem je nalézt osvícení. (Wikipedie)





p.a.douch
p.a.douch
8 450 bodů
8
Je divný hodnotit po prvním díle, ale tenhle díl mě doopravdy zaujal. Vypadá to že svět má svoje pravidla, a to docela brutální. Všechno je laděné do pěkného komiksového stylu.Dobkin režírovat umí i když zatím znám spíš jeho komedie. Stephen Fung zvládá choreografii bojovek perfektně (bodejť by ne). Daniel Wu je velmi dobrej. S ničím se zde nemažou těším se na další díl. No zatím samé klady.
RedRose
5 159 bodů
4
No... Budu tentokrát asi v menšině... Lidi se tady rozplývají nad skvělou akcí (nebo spíš nad stříkáním krve), a slušným příběhem a tempem... Akce tady je a je skvěle natočená (i přesto, že se zrovna nerozplývám nad tím šaolinským poletováním), ale je ji velmi ale opravdu velmi málo na takový akční R-kový seriál !! Svět je vymyšlený i natočený krásně, ale tempo a příběh !?! Já opravdu nevím, jestli hodnotíme stejný seriál, ale něco ukecanějšího, jsem už dlouho neviděl a příběh je na až na několik drobností, celkem často předvídatelný... Takže jediné na čem tady může divák ujíždět, jsou ty krvavé stříkance na kterých se tady opravdu nešetří, ale to na hodnocení do červena nestačí... První série byla krátká a byla fajn i když nebyla zakončená... Druhá série je rozvleklejší, příběh je slabší a scény druhé poloviny, ve kterých se objevuje psychopat Quinn se svými monology mi už lezly těžce na nervy... Taky typická nevyváženost zranění z konce druhé série, mě úplně zvedala ze židle!! Quinn probodnutý okroužkovaným mečem, tudíž slušně potrhaný si dál poletuje a bojuje, druhé probodnutí jde skrz hrudník a on si vesele stojí a vyhrožuje... O chvíli později se Veil píchne tou ninja jehlicí do ramene a do 10-ti sekund umírá... Fakt skvělá podívaná a navíc opět neukončená... Na třetí sérii se určitě podívám, protože mě zajímá co vyleze z té dějové linky na pozadí, ale žádné vysoké hodnocení tomu prostě dát nemůžu, protože jen z faktu, že je to R-kové a stříkají tady hektolitry červené se nezblázním... 47%
Komfas
Komfas
977 bodů
6
Taková hra o latrýny kde je trochu víc kung-fu. Takže o ničem, ale člověka si to namotá. Skvělej Csokas

Dodatečné informace

Původní název:
Into the Badlands (více)
  • USA Into the Badlands
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné