Ant-Man a Wasp

70%

Komentáře a recenze 46

Dle počtu bodů
Azrael93
Azrael93
1 476 bodů
8
Po vážných Avengers skvělá oddechovka v podobě Ant-Mana a Wasp, kterou jsem sežral i s navijákem. Malinko bych vytknul jen linku s Ghost, která být ve filmu klidně nemusela a nechyběla by. Ale i tak jsem se skvěle bavil.
Jaroslaw 23
1 448 bodů
6
6,5/10 Mravenčí rodinka podruhé a o něco lépe.
brcolka
brcolka
1 045 bodů
7.5
Ant man byl podle mě lepší než tento druhý film. Akce i humor tomu nechybí ale přeci jen jsem se u prvního bavil mnohem více. Možná to bylo lepším příběhem. Nevím. Jinak je to taková oddychovka na večer kdy vám do spíže vlezli mravenci a sežrali všechny zavařené marmelády k snídani
sugi
752 bodů
10
....Ant-man a Wasp , další díl do seriálu , který se line ze všech směrů ( Kapitán amerika , Iron man , Thor , Strážci galaxie ..... ) a vše směřuje do Avengers: end game .....
lukas-juras
lukas-juras
426 bodů
8
Oproti prvnímu dílu je zde patrná ztráta chutě nabínou divákům něco nového. Na druhou stranu je Ant Man značka a ta si bude držet svůj styl, tekže proč ně! Celý scénář, gradace vtípků a monotónost postav je stejná jko v díle 1. To co je rozdílné, je postava Ghost (záporák) který dává příběhu jiný rozměr a přilévá tak ,,živou vodu". Celkově hodnotím 80% protože, je to kvalitní kus. Každý kus Marvelu je jiný a je třeba ho tak hodnotit - tak jako nelze srovnávat svíčkovou s gulášem. To co film dále žene nahoru je piplačka s efekty a gadace fantazie, která mnohdy lítá opravdu hodně daleko, ale je zapasována tak, že vás to naopak baví!
  • Paul Rudd
  • Monotónost
Smazaný uživatel
0 bodů
6
Jsem velký fanoušek prvního Ant-Mana a druhého Ant-Mana jsem jako mladší taky měl rád, za mě je to nadpruměrný Marvel film, dávam 6/10.