Dívka ve vlaku

70%

Komentáře a recenze 44

Dle počtu bodů
KajkaFajka
KajkaFajka
723 bodů
7.5
Celkom dost depresivný film ve ktorom se toho moc neděje podstatnou ciast. Až v posledných minutách sa film rozjede a ukáže se jak to všechno bylo. Je to takové povídání a dost divné povídanie skoro o ničom a pak najednou buch a jede to. Takže nakonec to docela jde
Květka
Květka
711 bodů
7
Jako první jsem četla knihu, která mě nezaujala tolik, kolik jsem očekávala, vzhledem k dobrým ohlasům. K filmu jsem tedy přistupovala trochu skepticky, musím ale říct, že mě filmové zpracování mile překvapilo. Určitě ho zhlédnu ještě někdy, líbil se mi. :)
baranovakova6
baranovakova6
445 bodů
6
Tento film se mi zdál velice dobře natočený. Do poslední chvíle člověk neví, co se stane a jak to vlastně dopadne. Ze začátku jsem měla dost problém poznat mezi sebou hlavní postavy, ale pak do toho člověk v padl. Dobrá role paní komisařky, tato herečka se k tomu velice hodila.
knihovna1
283 bodů
10
Dívka ve vlaku se mi moc líbila. Knihu jsem nečetla. čtenáři říkají, že kniha je lepší. Ale mě film nadchnul. Co někteří muži udělají z žen, hlavně kháři, podvodnící a hurevníci. Je to velmi napínavá podívaná. Dobře vybraní herci, exteriéry. Strhující příběh, výborná režie a scénář.
lenka-staudova
270 bodů
8.5
Těžké hodnotit pro ty, co četli knihu. Protože ta byla dechberoucí a napínavá a vžádném případě ne tak depresivní jako film. Jako thriller dobrý a výborný herecký výkon Emily Blunt - skvělá volba. Ovšem přece jen mi tam něco chybělo z knižní předlohy.
Bozvav
Bozvav
193 bodů
2
Bože, už ani ne v půli filmu jsem si přála, aby s ten vlak vykolejil a všechny je na místě zabil. Nudná, neivertivní, všeobjímající hrůza, která by uspala i samce tuleně v období páření. Hrozná hudba, sterilní herci. Sotva jedna hvězda za ani nevím co.
Kajinkamajinka
151 bodů
8.5
Perfektní! Nečekala jsem, že mě to bude tak bavit. Hlavní hrdinka si prošla celkem dost drsnýma situacema. Herečka ji zahrála bravurně, hlavně tedy tu její závislost na alkoholu. Zamotań to bylo až do samého závěru a je dobře, že to dopadlo jak mělo. Ten hajzl si to zasloužil!!!
dd.cuba
dd.cuba
114 bodů
6.5
Jako první jsem četla knihu, takže se samozřejmě srovnání nevyhnu. Film je adaptací hodně zdařilou, předlohy se drží zuby nehty (což mi vyhovuje). Jenže faktem je, že první cca dvě třetiny knihy jsou hlavně sbírkou myšlenek hlavních postav - jejich zážitky, které je vedou k současnému chování, jejich vzpomínky i střípky minulosti, které z hlavy trochu vypadly. V knize je to v pořádku, člověk si rád počte. Ve filmu už to tak fajn není, protože ty toky myšlenek se filmují jen hodně těžko. Takže člověka, který knihu nečetl a nezná motivy, může první půlka filmu nudit. Za mě filmařsky mírný nadprůměr, herci skvělí a hudba, no, Danny nezklamal!
starskyxaj
starskyxaj
108 bodů
7.5
start filmu byl trošku místy nudný , ale potom film nabral rychlost a nakonec celkem fajn film :) 75% herecké obsazení nic moc ale výkony parádní (Y)
maroo77
96 bodů
3.5
Perfektní! Nečekala jsem, že mě to bude tak bavit. Hlavní hrdinka si prošla celkem dost drsnýma situacema. Herečka ji zahrála bravurně, hlavně tedy tu její závislost na alkoholu