Mythica: Hledání hrdinů

52%
Mythica: Hledání hrdinů
Mythica: Hledání hrdinů
V dávnom mýtickom svete, ktorý ovládajú bohovia, čarodejníci, draky, netvory a obludy, žije mladá kúzelníčka Marek, obdarená neobyčajnými a nadprirodznými schopnosťami. Sníva o živote plnom dobrodružstiev a výnimočných hrdinských činov, ale toho sa jej ako otrokyni nedostáva. Zlom nastane v okamihu, keď stretne kňažku Teelu. Postihlo ju nešťastie a potrebuje pomoc pri hľadaní svojej sestry, ktorú uniesol gigantický divoký netvor. Kúzelníčka Marek jej sľúbi podporu a zostaví skupinu na všetko odhodlaných bojovníkov, aby kňažkinu sestru našli a spoločne ju vyslobodili z pazúrov beštie. (TV JOJ)



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
2
Jak se zdá, vzniká nám tu další fantasy série na poli levnosti, stupidity a nejasných myšlenek. Už ten podivně ukončený dramatický začátek dává jasně najevo, že to nebude nijak valné. Ohromný řvoucí (jak také jinak) obr praští vší silou jakousi dívku, která se z toho ihned sebere jakoby ji povalil lehký vánek. Účast Kevina Sorba nepřekvapuje. Děj je podivný a velmi často jakoby osekaný, což znamená, že plynulost žádná a mnohá logičnost přirozeně v tahu. Pro televizní vysílání na zaplnění vysílacího času tento výtvor může posloužit (a proto asi vznikají další díly), ale filmový zážitek tohle nemá sebemenší šanci navodit.
vaclav-pilnik
217 bodů
4.5
Film dělá dojem, že když vznikal tak byli všichni ožralý na šrot. Možná za něj dostali zaplaceno předem domácí pálenkou. Kdybych měl říct kdo toho vypil nejmíň, tak asi scénárista, který se ožral jen jednou nebo dvakrát, jinak dokonce i hudba, která se místy do filmu vůbec nehodí a místy je to trochu nudné, ale popravě už jsem tedy viděl i mnohem horší. No asi mi to mělo být jasné ve chvíli kdy se tam mihnul Kevin Sorbo, i když alespoň tady možná přestal konečně hrát jako herkules, což je úspěch. I když je to ušité jako košile, kterou jiný nosí místo kalhot a průměrnost je to nejlepší co se dá ve filmu najít, dá se to vydržet. Snad bude další díl lepší.
  • scéna s ohnivým hadem
  • je to odfláknuté
  • místy je to nudné

Dodatečné informace

Původní název:
Mythica: A Quest for Heroes (více)
  • USA Mythica: Hledání hrdinů
  • USA Mythica: A Quest for Heroes
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Mythica: Hledání hrdinů


Předplatná

Powered byJustWatch