Toy Story 4: Příběh hraček

80%

Komentáře a recenze 42

Dle počtu bodů
daisyna
daisyna
279 bodů
8.5
Má to vtipný a krásný příběh a jde o povedený závěr téhle čtvrt století dlouhé tetralogie, ale přišla až po geniálním třetím díle, který nešlo překonat, a který prostě měl být poslední. Alespoň známe odpověď na to, kam se poděla Pastýřka, a skvěle to ukončuje Woodyho linku. Rozhodně se tedy nejedná o nejlepší díl, ale i tak povedený animák
DominikD.
DominikD.
231 bodů
8
Není to tak svěží jako jednička, vtipné a našlapané jako dvojka, ani emotivní jako trojka. Našlo si to však svou vlastní notu, na kterou to hraje natolik umně, že... Že nelze než prohlásit, že Pixar se svou nejlepší sérií loučí s nebývalou ctí i kvalitou. A je to o to úctyhodnější, že tak v rámci téže série činí již podruhé a přitom se neopakuje. Výtka směřuje snad jedině k tomu, že s výjimkou Woodyho je původní osazenstvo sice přítomno, ale ani ne tak na druhé jako spíše třetí koleji. To už by pomalu bylo lépe, kdyby tam vůbec nebylo.
Malfilipp
158 bodů
10
Toy Story je můj nejoblíbenější animovaný film, vždycky byl a dneska, po zhlédnutí čtyřky, to jenom potvrdil. Díky mému životnímu vztahu k tomuto filmu, prožil jsem velkolepé finále hodně emocionálně. Myslím si, že se jedná o definitivní a ne tečku, nýbrž o vykřičník! za celým tímto Příběhem. Srdcovka!
Fargotroniac
Fargotroniac
138 bodů
10
Čtvrtý a poslední díl této série je mistrovakou prací. Nádherně celou sérii uzavřel a přitom i pobavil celou rodinku.
Elvika
Elvika
121 bodů
7
Naprosto perfektní zakončení série. Bála jsem se, jak to celé dopadne, ale zcela to splnilo mé očekávání. Sice už to nebylo tak dojemné, jako třetí díl (ani slzy v očích jsem neměla, a Buzz mě šíleně rozčiloval). Vidlík byl ale roztomilý, a nakonec to byla fajn zábava. :)
imPepege
imPepege
57 bodů
9
Dokonalé zakončení cele série. Nechybělo napětí ani emoce. Nebojím se říci, že je to jeden z posledních dobrý filmů od Disneyho.
Robb
42 bodů
9
Krásný uzavření série a hlavně Woodyho linky. Trochu zamrzí že mimo Woodyho, Bo Peep a Buzze mají ostatní staří známí hodně málo prostoru, ale všichni nováčci potěší a závěr emocionálně funguje nejen v rámci nostalgie. Srdeční záležitost.