Mars

37%
Mars
Plakát traileru

Lety na Mars dávno vyšly z módy. Marťanskou vědeckou stanici udržuje v nouzovém režimu zastaralý robot Bot, ponechaný kdysi na Marsu svému osudu. Místo náhradních dílů přiletí čeští turisté, kteří se na Marsu chtějí oženit. Ale do vesmíru by neměli létat lidé, kteří nemají vyřešené svoje osobní problémy. Robot přežil pět velkých prachových bouří, četl jen komiks o Indiánech a několikrát ho trefil blesk. Už nechce být sám. Může umělá inteligence žárlit? Když tají polární čepičky, dějí se věci, které by se jindy stát nemohly…. (CinemArt CZ)




Recenze: Mars

Kinobox.cz
50%

Humor osciluje mezi debilním českým sitcomem ("Whitney Houston, máme problém") a něčím vyloženě transcendentálním (androidovy monology o tom, že Mars je život a naděje, ale také čokoládová tyčinka) a hlavně to celé má pod 90 minut, takže se to s menším sebezapřením dá přežít.


Jiří Vacek
Jiří Vacek
7 100 bodů
0
Myslel jsem, že to bude komedie - tak to tedy není ani omylem. Myslel jsem, že to bude zajíimavé. - není ani omylem. Ale vážně - co to má být? Nudná otravná srágora, kde si po deseti minutách přejete, aby už byl konec. To si ti heerci nepřečetli scénář, že byli ochotní v tomhle hrát?
premontgomery
premontgomery
1 154 bodů
5
Ani ryba, ani rak. Ani humor, ani akce. Ten film skončil někde v nerozhodném vzduchoprázdnu. Na Marsu nejsou, na Zemi asi taky ne, i když spíše asi jsou, Nějaká reality show za pár korun, kde nebylo na dekorace, když bylo na cestu do USA? Přes veškerou snahu jsem to nepochopil, možná to byl ten účel.
hnidopich
334 bodů
0
Není to komedie, není to sci-fi, je to prostě jen píčovina psaná lidmi s IQ plyšového medvídka.

Dodatečné informace

Původní název:
Mars (více)
  • Česká republika Mars
Premiéra v ČR:
18. 10. 2018
Distributor:
CinemArt
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch