Everest

77%

Komentáře a recenze 63

Dle počtu bodů
daisyna
daisyna
279 bodů
8
drama, které stálo za to jít na to do kina na 3D, ty rozhledy člověk se cítí jako by tam byl.
taliz
taliz
257 bodů
6
pěkně natočené, napínavé, smutné
Mr.T
246 bodů
8
Film, prostřednictvím kterého se dostanete přímo na Everest, jako byste tam sami byli. Přesně vybraní herci vás provedou s pomocí nádherných záběrů na vrchol a zpět. Dojemné scény v přiměřeném množství nenarušily velmi příjemný pocit z filmu o lidech, kteří se snažili překnat své limity a ne každému se to povedlo.
Petka88
Petka88
223 bodů
7.5
atmosféra luxusně natočená, jako bych tam byla s nima..
leriel
213 bodů
8
Everest je skvělým filmem, který i díky inspiraci ze skutečné události je neskutečně srdcedrásající.
xverca
205 bodů
8
Tenhle snímek mě chytil za srdce, do kina jsem šla s tím, že jsem neznala dopodrobna, co se stalo. Ke konci mě proto šokoval a nemohla jsem tomu sama věřit. Herecké výkony velmi dobré, včetně obsazení. Velmi kvalitní zpracování, které určitě všem doporučuji.
Sajrajt
119 bodů
7
Bez mimořádných uměleckých ambicí připravené a technicky výtečně zpracované drama podle skutečné ...
Lady Adel
118 bodů
7.5
nepříjemná atmosféra, obzvláště tou optikou že toto je realita(teda byla). Místo kde není prostor na chyby a přehnanou ohleduplnost. a dlouho jsem nezažila aby mi byla v kině zima i za herce :)
safraja5
safraja5
53 bodů
8
Luxusní podívaná ! Z toho filmu šla v kině i zima, fakt dobré mrazivé drama. Akorát konec filmu by podle mě až moc přehnaně zabraný na zemřelé lidi. Ale některé scény především v první polovině filmu byly fakt exelentní, třeba na tom žebříku. A navíc skvělé známé herecké obsazení. Určitě se podívám znova a pak třeba ještě upravím hodnocení. 80%