Marťan

84%

Komentáře a recenze 134

Dle počtu bodů
AryaCZE
AryaCZE
253 bodů
8
Celkem průmerný snímek.
Markovel
250 bodů
8
Film ve kterým musí hlavní hrdina přežít na Marsu. Hlavní hrdina hraný Mattem Damonem je skvěle zahraný. Film je sice akční film ve kterém se hlavní hrdina musí snažit přežít, ale postava hlavního hrdiny do filmu dodává i trochu humoru. Celkově je film kvalitně odvedená práce, která vychází z stejně skvělé knihy
Anni
240 bodů
9
Neskutečná podívaná! Trochu jsem se obávala nudné one man show, kde ne příliš oblíbený Matt Damon bude sužován depresemi sám na vlastní planetě. Film naprosto předčil má očekávání, a velmi mě překvapil použitý humor. Ridley Scott prostě umí, i když s lehkým americkým patosem. Pojetí nefňukajícího novodobého Robinsona mě jednoduše dostalo! :)
Icorio
235 bodů
8.5
Skvělá scifi. Knižní předloha klasicky leší než film, ale i tak to rozhodně stálo za to vidět.
shalmirane
223 bodů
9
Nečetl jsem předem knihu, děj filmu tedy pro mne byl nový a udržel pozornost během celého - dost dlouhého - promítání. Zvraty dobře rozdělené v průběhu, žádná výrazně hluchá místa.
zoouška
zoouška
202 bodů
5
Film nepslnil očekávání, na to že má tolik procent od kritiky bych čekala více...
KarlosPHA
199 bodů
5
Čekal jsem víc, když to půjde v TV, tak se už dívat nebudu.
d4necek
d4necek
199 bodů
8
Velice zajímavý příběh a dobrý film, který stojí za zhlídnutí. Příběh "Marťana" je vyprávěn s humorem i když ve skutečnosti by to asi taková standa nebyla. Nicméně jsou ve filmu na odlehčení i humorné scénky. Pokud si nejsste jistí tak si přečtěte knihu a pak se na film podívejte.
pejtanek
pejtanek
156 bodů
7.5
Výtvarně krásné, viděl jsem ve 3D, ale hromadné scény z řídícího centra pro mě k nepřežití.
Gvendolina
149 bodů
8
Svěží dílko a dobré obsazení.