Největší showman

81%

Komentáře a recenze 40

Dle počtu bodů
Lydie
Lydie
255 bodů
7.5
Příběh Phinease Barnuma je dojemný příběh o splnění svého snu. Jeho muzikálová podoba v sobě má hodně hezkých písní. Film je pastva pro oči, díky jeho povedeným efektům a kameře. Nejvíc se mi v něm líbila dějová linka s Efronem a Zendayou. Byli tam ale i slabší části. Hlavně v podobě scénáristy vymyšleného zvratu s Jenny Lind. V hlavní roli je jako vždy sympatický Hugh Jackman, se svým prvním pokusem ve filmu, po konci v jeho nejznámnější roli.
M.Rejčová
M.Rejčová
216 bodů
9.5
Skvělý muzikál. Pastva pro oči. Příběh docela ujde, ale to u muzikálu není to nejhlavnější.
Elvika
Elvika
121 bodů
7.5
Neuvěřitelný film s chytlavými písničkami (A million dreams je moje srdcovka ❤️), který vezme člověka za srdce a už ho nepustí. Jedinečný příběh, u kterého přemýšlíte, zda zde hraje roli lidskost, nebo jen touha po zisku a hyenisnus. Tím, že jde o životopisný film (stydím se, že P. T. Barnum byl pro mě až do zhlédnutí filmu neznámým) si zaslouží opravdu minimálně 80%.
Sarka21
97 bodů
10
Nejlepší film (samozřejmě muzikál) na kterém jsem v poslední době byla. Film vás nadchne již od první písničky a nadšení bude s dalšími písničkami jen pokračovat. Muzikál je skvěle vybavený, jak složenými písničkami, tak herci, kteří je zpívají. A v neposlední řadě se nedá opomenout děj muzikálu. Skvělý film, dávám 100 %
-MiCi-
-MiCi-
85 bodů
8.5
Zvyčajne na muzikály nechodím. Viem komentár začína dosť neobyčajne, ale chcem podotknúť to , že nepatrím medzi fandou „spievajúcich filmov“ až doteraz. Po zhliadnutí tohoto muzikálu som zmenil názor. Hudobne a choreograficky perfektne spracovaný muzikál o mužovi čo šiel za svojím snom. Dolby Atmos hrál na plne pecky a tento snímok ma presvedčil, že nie všetky muzikály by som mal hádzať do jedného vreca. V hlavnej roli perfektný Hugh Jackman.
Pipa24
64 bodů
10
Největší showman je prostě skvělá show! Muzikálové pojetí baví, hudba je na muzikál fakt dobrá a rytmická, což nebývá pravidlem. Přiběhy podle skutečných udalostí mám ráda, zvláště u takových inspirativních osobností. Byť zde byl hlavní hrdina trochu sporným “hrdinou”, ale já osobně jsem mu i přes pár přešlapů fandila a konec je prostě hepáč :)