Největší showman

81%

Komentáře a recenze 40

Dle počtu bodů
cjmafia
4 387 bodů
10
Pokud ve mě nějaký film dokáže vyvolat mrazení v zádech, slzy a úsměv, tak má u mě pětihvězdu jasnou. Tomuto se všechy tyto aspekty podařily. Mrazení při songu This is Me, slzy radosti při songu From now On a úsměv při závěrečném vystoupení. Tento film možná není dokonalý, ale má to, co dnešním snímkům většinou schází, srdce.
Mikik4444
3 923 bodů
10
Ješíš to byla bomba muzikál, nádhera, skvělý, úžasný fenomén !!! Dokázal mi rozkoulet z očí slzy a nešlo to jinak, no a pak přišly nudle.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
6.5
Film co se muzikálové stránky týče je opravdu skvostný, ale chtělo by to možná trochu víc chytlavou hudbu, aby se zaryla do paměti. Nicméně jinak příběhově je film podle mě slabý a občas má zbytečný prostřih na jinou kameru a krade se tak o pravděpodobně zajímavěší záběry.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
10
Film se stal jedním z mých nejoblíbenějších! Je v něm tolik emocí! Prostě fenomenální!
Edward
Edward
2 487 bodů
1
1/10
Martrix
Martrix
2 449 bodů
6.5
V prvních pár minutách se mi vybavil Moulin Rouge a paralela s Ewan McGregorem, který si zahrál ve Hvězdných válkách, aby pak všem vytřel zrak i sluch, jako zamilovaný pisálek v muzikálu. Zprvu to vypadalo, že Hugh Jackman půjde v jeho stopách, ale ani náhodou ne. Za mě to byl castingový přešlap. On je charismatický sympaťák a je vidět že ho to baví, ale taky je sotva průměrný zpěvák. A co naplat...čím je pro komiks obrazová forma, tím je pro muzikál hudba-píseň. Bez ohledu na kvalitu obsahu je to natolik silná ingredience, že může z průměrně natočeného, zahraného a kýčního příběhu, klidně udělat greatest show. Je tedy škoda, že tvůrci nesáhli po někom, kdo by doplnil ty silné ženské songy. Je dost dobře možné, že právě to by posunulo Greatest showmana z průměrného filmu s několika skvělými písničkami, k nadrůměrnému muzikálu, s několika filmařskými neduhy. Nicméně tržby mluví za vše a vlastně odráží i pomyslné motto filmu. Bez ohledu na kritiky...důležité je, aby divák z představení odcházel šťastnější, spokojenější, uvolněnější, usměvavější... .
alfamovies
alfamovies
1 893 bodů
10
Jeden z nejlepších muzikálů všech dob. Šel jsem do kina natěšenej a odcházel nadevše spokojený. Písničky z muzikálu si zpívám do teď. Hugh Jackman byl ve filmu dokonalej. O dost lepší než La La Land. Neskutečně dechberoucí scény a úžasné texty v písničkách. Proto dávám 100%.
fido68
fido68
1 453 bodů
9.5
Je to jeden z nejlepších filmu co se v poslední době natočily.Asi bude trošku nedoceněn.Hudba skvělá.
brcolka
brcolka
1 045 bodů
10
Fantastický film. Skvělý příběh a mladém chlapci který dokáže ovlivnit spousty lidských životů. Nádherná podívaná s dobrými hereckým výkony a fantastickou hudbou, kterou si od té doby pouštním velmi často. Byl jsem v úžasu jak Wolverin a spol. krásně zpívají. A příběh je tak strhující ze se ze mě řinuly slzy jak z krokodýla
KajkaFajka
KajkaFajka
723 bodů
10
Tak teda jako toto. Jak jsem bola z muzikálou na plátně taká no nenadšená povedzme tak ze Showmana a s Jackmana a celého príbehu som bola ohurená. Krásný a velmi milý a pozitivný film který je propchán skvelými piesničkami. Je to najlepší alebo jeden z najlepších filmou čo som viděla a neviděla som ho pouze jednou a myslím že aj několikrát se nan ještě podívám