Pipa24

64

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Wonka
    Wonka (2023)
    7
    Hodnocení přes 80 % je dle mého přehnané, ale příběh jsem si užila. Bylo to tak pozitivní, plné fanzazie s moooc čokolády, že po skončení musím běžet do nejbližší cukrárny a doplnit cukry. Wonka je milý kluk, snílek, který si plní svůj dětský sen, a po celou sobu ho neopouští optimismus, prostě víte, že to dá, nepochybujete, že to vyjde a takové filmy je dobré občas vidět. S trochou nadsázky se dá říci, že to je inspirativní podnikatelský příběh :-) Hudební části jsou trošku slabší, jako muzikál to moc dobře nefunguje, ale jako pohádka pro celou rodinu to určitě stojí za to.
    Šógun
    Šógun (2024)
    9
    Mám za sebou zatím první díl, u kterého jsem se fakt nenudila. Až na to, že vyznat se ve všech těch japonských jménech je pro našince dost na palici, a tak občas zjistíte, že jste v postavách ztraceni, je to vydařený počin a těším se na tu jízdu, která, jak očekávám, bude divoká.
    Láska na první pohled
    Láska na první pohled (2023)
    7
    Není to žádná velká pecka, ale mně to bavilo. Líbilo se mi obsazení, oba protagonisté byli z počátku prvoplánově “dokonalí a k sežrání” :) A myšlenka uspořádat si smuteční slavnost ještě před tím, než zaklepu bačkorama, je vážně inspirativní. Slabých 7, ten večer potěšilo.
    Největší showman
    Největší showman (2017)
    10
    Největší showman je prostě skvělá show! Muzikálové pojetí baví, hudba je na muzikál fakt dobrá a rytmická, což nebývá pravidlem. Přiběhy podle skutečných udalostí mám ráda, zvláště u takových inspirativních osobností. Byť zde byl hlavní hrdina trochu sporným “hrdinou”, ale já osobně jsem mu i přes pár přešlapů fandila a konec je prostě hepáč :)
    Hodně štěstí, pane Veliký
    Hodně štěstí, pane Veliký (2022)
    7
    Na tento film jsem se moc těšila, ale nakonec úplně nesplnil moje očekávání. Myslipm, že z tohoto tématu mohli tvůrci vytřískat víc. A některé situace se dost opakovaly, zdrženlivost hlavní hrdinky byla chvílemi až přehnaná. Ale možná si to jen nedovedu představit, tak mi to přijde přitažené za vlasy. Celé to v závěru vyznívá málo uvěřitelně, když k sebevědomý a jistý gigolo se pak sesype jako malý kluk…

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5

    Oblíbení tvůrci