Muž na laně

76%

Komentáře a recenze 53

Dle počtu bodů
Edward
Edward
2 487 bodů
10
10/10
fido68
fido68
1 453 bodů
8
Se člověk dozví zase něco nového,dobře udělaný,spokojenost.
salisbury
salisbury
1 101 bodů
9.5
Philippe Petit a jeho životopisný příběh o přípravách a následném plnění snové vize, ohledně přechodu po nataženém lanoví mezi mrakodrapovými dvojčaty města New York, mě připoutal nedýchaje do sedačky. Zemeckis krásně rozvyprávěl příběh do vrcholící finální hloubkodrásající efektní podívané, kdy v Imaxu se tajil dech a já držeje madel doufal, že mě nesebere z vrcholu budovy poryv větru. Přes 400 metrů výšky je přeci jen dost na to, aby si člověk při pádu mohl přečíst i pár stránek své oblíbené knížky. Joseph Gordon-Levitt krásně vrazil francouzštinu do své rodné angličtiny a naplnil svou roli nervy drásající odhodlaností. Krásný film se závěrečnou scénou, která je naprosto famózní.
brcolka
brcolka
1 045 bodů
9
Musím říct že kdybych si kousal nehty tak je mám až na kost okousané. A kdybych uměl na dvě hodiny zadržet dech tak jsem nedýchal. Zejména pasáž kdy už byl Petit s kumpány na věžích je dech beroucí. Líbí se mi styl cirkusového vyprávění a vůbec vždy mě baví příběhy podle skutečnosti. A navíc člověk s jasnou vizí nakonec zvítězí ve svém snažení. Super
tedoun
tedoun
923 bodů
8.5
Dobrý film až na to, že není až tak podle pravdy (viz knihu nebo dokumentární film o tom)
majk123
majk123
884 bodů
10
luxus
Lukreczia
Lukreczia
784 bodů
7.5
Trpělivost a vytrvalost v touze splnit si svůj sen nám jde příkladem
KajkaFajka
KajkaFajka
723 bodů
8
Krásně vykreslený príbeh mladého muža který mal svoj sen a išiel si za ním. Pepíka Gordona mám rada a tady se mi líbil vela. Všetko sa podarí len vtedy ak silno veríte sebe aj tomu čo robíte
  • vzpomínka na dvojičky
  • pekný příbeh podla skutočnosti
  • herecký výkon
  • nič mi nanapadá
Pája DJ
Pája DJ
681 bodů
8
Impozantní odhalení pozadí lanového přechodu mezi bývalými Dvojčaty. Phillippe Petit v úchvatné biografii svého smělého přechodu, který neměl ve své době obdoby. I když nemáte zrovna závratě, z tohoto se Vám bude točit hlava :o)
David Ženíšek
David Ženíšek
662 bodů
8
Velmi kvalitní film , který je natočen podle skutečné události. Tento snímek pojednává o muži jménem Philippe Petit který je známý přechodem po laně mezi dvojčaty. Je to úžasný životopisný film a ty záběry při té chůzi na laně jsou prostě skvělé. Mohu jen a pouze doporučit.