Pacific Rim: Povstání

60%

Komentáře a recenze 30

Dle počtu bodů
myllyn
myllyn
885 bodů
6
nevím, nevím. už jsem asi těmi obřími roboty, transformery atd. přejezený. Chtělo by si to dát pauzu a najít nějakou jinou sérii, kterou můžete těžit dalších pár let. Pochybuji, že vznikne trojka i když se na ni tak pěkně lákalo. tento díl byl už odvar prvního...
Bori02
404 bodů
5
Film plný CGI ve kterém bojují obří roboti s monstry. Samotného boje s monstry tam ale přesto není nějak moc. Spíš častěji bojují s jinými roboty. Akce nevypadá blbě, je vcelku i zábavná. S dobrým scénářem by to mohl být zábavný film. Ten tu ale není. Když se neděje akce, tak dokáže být film hodně nudný. Jsou tu typy postav u kterých přesně víš jak se budou chovat, protože ten typ postav dobře znáš z jiných filmů. Není to špatný film, ale je to pořád velice průměrný film.
surowka
303 bodů
1
čínská digi sračka kde male děti zachranují zemi brrrr
Shellby
Shellby
37 bodů
6.5
První díl byl podařený. Bohužel zde je to v některých momentech až pretažené. Ale jinak návrat do děje skoro okamžitý. Můj názor je, že to není film pro každého a je ho nutno za každou cenu vidět, ale i když na něj půjdete, nebudete litovat.
Etora
18 bodů
4
Po uvedení prvního dílu jsem s nadšením očekávala (jako jeden z mála diváků) pokračování příběhu z „mecha“ prostředí, ale to, čeho jsem byla svědkem, mělo zůstat skryto. Pomalý, nezajímavý rozjezd, vtipy častokrát nucené a umělé. Ač je Scott Eastwood pohledný a charismatický muž, v této roli mi vyloženě nesedl. Ruku na srdce, DeKnight si s touto náloží poradit nedokázal a tak tento film upadne v zapomnění rychleji, než Amara dokáže sestavit nového Jaegera.