Alien: Isolation

86%

Komentáře a recenze 11

Dle relevance
D
90%

Alien Isolation se může směle zařadit mezi nejlepší hry tohoto roku. Využívá do poslední kapičky krve licenci. Je to hra, která se hororovou atmosférou může směle postavit vedle svého filmové kolegy, ba co víc, v některých ohledech ho i převyšuje. Zvládá všechny své hlavní herní aspekty na výbornou a dává hráči rozličné možnosti při řešení smrtících situacích.

Z
90%

Jestli mě Alien: Isolation potěšil? No, že se ptáte. A co člověka, který navíc holduje hororům a s vetřeleckým univerzem ještě do styku nepřišel? Potěší i toho? Ne, pro něj je nový videoherní Vetřelec hrou roku a povinnost.

E
90%

Alien: Isolation má své mouchy, ale rozhodně představuje jeden z nejděsivějších a nejpřesvědčivějších sci-fi hororů vůbec. Připravte se na pár hodně krušných nočních můr po jeho dohrání.

g
90%

Stealthová hra nedělá filmu Vetřelec ostudu a vychutná si ji, s nepatrným přimhouřením očí nad příběhem, fanoušek vetřelce i jeho zuby nepolíbený hráč.

S
90%

Alien Isolation má možno trochu rozpačitý úvod, ktorý môže menej trpezlivých hráčov (a recenzentov zahraničných médií) odradiť a pomýliť. Je to survival akcia s dôrazom na zakrádanie a stealth prvky, ktorá sa nikam neponáhľa a všetko vám dá pekne pomaly vyžrať.

C
90%

Do samotného dabingu boli tiež investované obrovské peniaze. Vydavateľ SEGA a celkovo ľudia, ktorí stáli za titulom projektu verili a dali do neho všetko. Alien: Isolation je AAA hra pre užšie publikum a sme za to radi.

H
80%

Fandové prvního filmového Vetřelce nakonec měli pravdu. Nejlepší díl je ten, kde je vetřelec jen jeden a místo střílení se prolézají tunely a páčí dveře. Přesně takový je Alien: Isolation, stačí vám to?

B
80%

Herní styl, který vám dá do rukou několik zbraní, ale stejně hru nezvrtne ve střílečku, je také poutavý. Pokud máte odvahu se bát a chuť si zahrát hru, která je jiná než všechny ostatní s vetřelci, Alien: Isolation u vás zaboduje. Jde totiž skutečně o jednu z nejpovedenějších her s monstrem stvořeným v ujeté hlavě zesnulého umělce H. R. Gigera.