Ordinace v růžové zahradě 2

28%

Komentáře a recenze 33

Dle počtu bodů
roque
roque
2 923 bodů
0.5
Stejně jako Ulice i tento seriál je totální
  • blbost
  • děj
  • herci
nikol125
nikol125
2 781 bodů
9
O zápletky zde není nouze. Za mě skvělý český seriál.
Edward
Edward
2 481 bodů
5
5/10
guestka
guestka
2 304 bodů
0
Až to bude mít jednou poslední díl... tak mi bude asi 60 možná i víc let,ale jedno vím jistě... pořádně to oslavím!!!!
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 261 bodů
0
Nejhorší odpad v televizi, i když jich je asi 5 co znám.. To nejhorší z nejhorších svinstvev co televize dokázala vyprodukovat... Tohle někomu pustit týden v kuse, tak má dokonale vymýty mozek
tomlery
tomlery
2 141 bodů
0.5
První řada tohoto seriálu je rozhodně hezčí a lepší než druhá řada. Také název seriálu byl skutečně o ordinaci v Růžové zahradě, kde ordinovala Šinkorová. Od okamžiku, kdy Daniela ze seriálu odešla, přestávalo se točit v ordinaci a přecházelo se spíše více do nemocnice. A o tom už je právě druhá řada. První řada za mě super, proto mě překvapuje, že se vysílala pouze tři roky a že druhá řada se vysílá už 12 let... Přitom se na to nedá dívat.
karlik4801
1 942 bodů
0
Sračka, sračka, sračka. Já nechápu proč to vůbec existuje. Čestmírovi už zemřeli tři ženy. Támhle pět žen se vyspí támhle s dvanácti chlapama, z toho tři ženy zemřou a šest chlapů se odstěhuje. Tohle furt a furt dokola. To je prostě Ordinace, debilní kravina. Prostě nadávat musím, protože nechápu proč tohle vydělává. Oni by i nějaké příběhy byly poutavé, ale do toho by tam nesměly být scény o ničem s nejhoršími hereckými výkony na světě.
Jonák
Jonák
1 665 bodů
0
Jak počet dílů i naprosto nenáročnému divákovi napovídá, tak je zřejmé, že nějaký zajímavý děj, nebo přesněji, nějaký spád děje v dílech zde opravdu není. Herecké výkony (teda, jestli se tomu dá vůbec říkat "herecké") jsou naprosto otřesné a celý tento seriál řadím snad jako nejhorší seriál vůbec, spolu s první řadou.
Duffman97
Duffman97
1 618 bodů
0
Je to strašné co na nás tv hovna chrlí.Zvlášť když o tom kecaj 24 hodin v kuse.Nikoho normálního taková shitka nemůže bavit.Proboha už ten váš "nejoblíbenější" seriál přestaňte točit.Pak nemaj bít lidi blbí!!!
brbla666
brbla666
1 534 bodů
0
katastrofa tohle nemá hlavu ani patu.