Výchozí bod

73%

Komentáře a recenze 30

Dle počtu bodů
milda.sleha
411 bodů
7.5
citlivé drama, které nechává nahlédnout do lidské duše přes jeho oko... téma je americké, stejně jako zpracování, tudíž se nese přesně v duchu, který je očekáván... ale přesto dokáže pohltit, byť občas velmi účinně a frázovitě brnká na city... jenže rozechvět lidské nitro se mu opravdu daří... na festivalu v karlových varech v záplavě zmaru lidského bytí to bylo příjemné a odpočinkové pokoukání... paradoxně... :m)
Alienka2014
Alienka2014
364 bodů
6
Film nás zklamal. :( Film byl relativně dost průhledný, bez spádu a tím pro nás bohužel dost nudný. Postavy mi přišly pošahané a zároveň nereálné. Velká část filmu nám přišla v podstatě zbytečná a o ničem. Pořád jsme čekali, co se z toho celého vyklube a ono nic. :D
  • zajímavý námět, který šel ale zpracovat mnohem, mnohem lépe
  • délka
  • nepropracovanost postav
  • nelogický děj, bez gradace a hlubšího smyslu
kijifa
kijifa
335 bodů
8
Nejdřív nádech romantiky, pak pořádné drama a nakonec opravdové probuzení spirituálního sci-fi. V průběhu už si na mě místy začínala sahat nuda, ale závěr, i když očekávaný, mě dostal a naprosto strhnul.
Marator
Marator
269 bodů
8.5
Když na film myslím i druhý potažmo třetí den, musím změnit hodnocení. Tento druh sci-fi mám rád. Naprosto silný zážitek. Chtěl jsem na to zajít ve Varech na festivalu. Ještě že se tak nestalo, pač bych měl z ostatních filmů naprosto nic. Ze scény s výtahem mě mrazí doteď.
Prezidentka
Prezidentka
239 bodů
8.5
Velmi originální snímek, který mě zaujal a mohu jen doporučit.
Tombo
Tombo
147 bodů
7.5
Překvapení, jen jsem mrkal. Zajímavý námět, který se mohl dočkat ještě o něco dramatičtějšího zpracování a méně předvídatelného konce. Na druhé straně dokonale zpracovaný k zasetí pochyb a konfrontaci špičkové technologie se základními otázkami ohledně života a smrti a také je zde znepokojivý faktor uvěřitelnosti. Silné, překvapující výtahové scény, ale i nedotaženosti, např. samoúčelné setkání s pastorem v hotelu nebo určitá "vlažnost" děje. Chce se mi říci, že ten film má ohromný náboj, razanci střely dum-dum, kterou se však někdo snažil protáhnout hlavní vzduchovky.