Batman vs. Red Hood

79%
Batman vs. Red Hood
Batman vs. Red Hood je americký animovaný film. Batman stojí proti zvláštnímu novému nepříteli. Říká si Red Hood a terorizuje Gotham City. Tento zlý chlapík řídí organizovanou kriminální scénu ve městě a stává se postrachem ulic, ale Batman brzy zjistí, že Red Hood chce něco víc, než jen peníze... Každou noc vychází Batman z příšeří a chrání obyvatele Gotham City před fantomy. Ale poslední dobou se jiný samozvaný ochránce veřejného blaha plíží ulicemi a jeho nemilosrdné metody spíše nahánějí hrůzu, než aby přinášely uklidnění. Ďábelský padouch, který jakoby znal každý Batmanův krok, si klade za cíl vyčistit ulice Gotham City jednou provždy a současně chce zničit i samotného netopýřího ochránce pořádku. Teď, když Red Hood započal velmi selektivně likvidovat gothamské podsvětí, objeví se znovu Joker, aby se vysmál odvěkému nepříteli tím, že vykope nějaké kostlivce, kteří měli raději zůstat pohřbeni.



Pete69
Pete69
29 898 bodů
6
Mám rád jednoduchou animaci, která mi ke komiksovým filmům sedí.. taková devadesátková a neomrzí. Nějak mě ale zklamal děj jako takový. Je to příliš překombinované a nesrozumitelné, nebojím se říci zmatené. Jinak je to slušná komiksárna, která baví a je akční.
JosefTomas
JosefTomas
9 035 bodů
8.5
Co se týče příběhu, nemám žádný problém. Souboj mezi Batmanem a Red Hoodem je přímo famózní a celý film známe motivaci obou dvou, což je dobře a vlastně má každý v podstatě pravdu. Celkově jde o pořádně zvládnuté řemeslo, které nastoluje animovaným filmům nový směr.

Dodatečné informace

Původní název:
Batman: Under the Red Hood (více)
  • USA Batman vs. Red Hood
  • USA Batman: Under the Red Hood
  • USA Batman a Piros Sisak ellen
  • USA Batman: Capucha roja
  • USA Batman Contra o Capuz Vermelho
  • USA Batman & Red Hood: Sous le masque rouge
  • USA Batman w cieniu czerwonego kaptura
  • USA Betmen - Pod crvenom kacigom
Premiéra v ČR:
14. 7. 2000
Země původu:
USA
Čeština:
Batman vs. Red Hood je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch