U mě dobrý

70%

Komentáře a recenze 17

Dle počtu bodů
limeta
limeta
5 179 bodů
9.5
Hřebejkův a Jarchovského film, který vyšel na světlo světa celkem nenápadně bez větší pozornosti, se skvělým hereckým obsazením spousty postav a fajnovou zápletkou. Je to takový "Podraz po Česku", ale povedené svěží dílko a dá se s chutí shlédnout i opakovaně.
Petrson
Petrson
4 166 bodů
6
Poslední třetina filmu zachraňuje nesourodý scénář, či nevěrohodnou režii situací. Na začátku nuda, na konci zábava a vtip. Je otázka, jak dlouho seriálové duo bude točit velmi podobné filmy, i když tento snímek díky skvělé poslední třetině lehce vybočuje z jejich her na jistotu. Příště více odvahy, chlapci....
bidlobox
3 802 bodů
7.5
Nevím jak u vás, ale u mě dobrý. Tak evidentně to není nejsilnější příběh z pera Petra Jarchovského a režijní taktovky Jana Hřebejka, ale rozhodně je zábavný. Ze začátku to tak nevypadá. Někde na břehu Vltavy se v zahrádkách schází pár existencí, aby si zahráli partičku karet. Ve chvíli, kdy však jednoho z nich na tržnici oberou, začíná svižná akce, při níž mají všichni o zábavu postaráno. Ve snímku excelují zejména Boleslav Polívka, Jiří Schmitzer, Miroslav Vladyka a Petr Forman.
Azrael93
Azrael93
1 476 bodů
8
Fajnová odlehčená komedie se sympatickým hereckým obsazením, v čele s tradičně výborným Polívkou. Zajímavě napsané charaktery i zápletka plná starého dobrého "Hřebejkovského" humoru.
knihovna1
283 bodů
9
Tento film zraje. Kamarádství tady vyřeší problém. Krásné poetické lokace Libeňského přístavu. Výborná kamera Jana Malíře. Dobře vybrané postavičky malých rolí, bezva herecké obsazení a jejich výkony a výtečný Bolek Polívka. Dobře vystižený obraz porevoluční doby.
Bajocko
Bajocko
84 bodů
6
U mě dobrý. Možná by toto stačilo jako recenze této české komedie, ale když bych to měl trochu rozvést, tak musím přiznat, že je to taková lehce nadprůměrná česká komedie se ztřeštěným dějem. Herecká obsazení je na české poměry dobré. Na druhou stranu to neni rozhodně nic speciálního, co bych si potřeboval v dohledné době opět pustit. Ale rozhodně jako takový letní film na odreagování je rozhodně dobrá varianta.
Tomáš Diskutant
Tomáš Diskutant
9 bodů
9
Vtipný příběh o soužití komunity neobyčejných lidiček. Kde alfou a omegou života není jen kariéra a postavení ve společnosti. Film u kterého se zasmějte a který se dá vidět i vícekrát.