Rychle a zběsile 7

75%

Komentáře a recenze 79

Dle počtu bodů
rudla123
632 bodů
10
je to jeden z nejlepších filmu
Kick077
Kick077
596 bodů
9
Nesmí se to brát nějak vážně, pak si to člověk dokáže užít. Škoda, že už je tam o něco míň těch aut z prvních sérií, nicméně celá série si mě prostě získala a tím pádem to má jednoduché. Finální rozloučení s Paulem bylo opravdu povedené.
Kamil3
Kamil3
527 bodů
6
Pro mě velké zklamání ,přál jsem si aby právě 7 díl byl ze všech nejlepší ale to se nestalo .Víc přehnané to už bít nemohlo.Hrdinové už se ani nesnaží něco vymýšlet ,protože ví že přežijí všechno tak se hraje na efekty a výbuchy a zapomnělo se na děj..Asi jsem od tohohle blockbusteru až příliš očekával a to nepřišlo a zapomnělo se na jedničku kde všechno fungovalo ..Miluji od malička taky auta ale nekoukám jenom na efekty které jsou ted v každém filmu ale jak hrají herci a hlavně jaký je děj ..To asi dneska se moc nebere když koukám na recenze ...za mě díky Paulu Walker 60 procent
majhan
majhan
453 bodů
6
Dobrá stíhačka, asi však na ni nemám tu správnou náturu či náladu, trochu povrchní.
sisisi
sisisi
441 bodů
9.5
Na rozdíl od prvního filmu ze série Rychle a zběsile se děj netočí kolem aut, ale hlavně kolem přežití. Auta se samozřejmě také objevují, ale už nejsou tahounem filmu. Nejdůležitější už není, jaký mají motor, či kolik nitra se jim povedlo nacpat do auta, je to o tom, aby si zachránili krky. Tím ale nechci shodit kvalitu filmu. Moc se mi ten film líbil.
patrick-sarin
438 bodů
8
Akční bomba !! Statham je borec, tomu filmu dal hodně velký náboj, stejně tak jako nasazení Tonyho Jaa a jeho bojové umění které ani nikdo nezná jak se jmenuje.
pbatal
347 bodů
9
...nezklamalo,doporučuji:)
krizova
krizova
315 bodů
10
Už se těším.
mkubalikova
mkubalikova
313 bodů
7
Velká pocta Paulu Walkerovi. Jak jsem si nebyla jistá, zda dotočit sedmičku bez Paula je dobrý nápad, tak teď jsem šťastná. Jen málo herců dostane takový epitaf. Jinak ale slabší než šestka a pětka. Statham je borec, jenže po Špiónovi se začnu smát při každé jeho scéně.
daisyna
daisyna
279 bodů
8
Auta zde létaji, kam se hrabe Bond, ale mělo to spád, příběh baví a závěrečné rozloučení zahřeje u srdce při vzpomínce na tak báječného mladého člověka. Za mě povedene