Žraločí tornádo

37%

Komentáře a recenze 18

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Čekal jsem,že to bude úlet,ale až tak velkej ,tak to jsem opravdu netušil. Jasně člověk to všechno musí brát s tím největším nadhledem na světě,protože si to jinak ani neužije a navíc hledát v tomto snímku mouchy a rýpat se v něm nemá už vůbec smysl. Já zavřel oči a touhle prasečinou jsem se nechal unášet až k závěrečným titulkům.
Pete69
Pete69
30 755 bodů
3.5
Tohle je taková kravina, až se člověk místy i pobaví. Našel jsem tam asi dva, tři hezké efekty, zbytek je opravdu směšný a zábavný. Steven z 902 10 se v některých záběrech sám sobě, či scéně smál a to se mi líbilo. Tohle prostě nevymyslíš, ale určitě si to najde diváky, kteří vědí do čeho jdou a chtějí se pokochat chybami, fyzikálními abnormalitami a zpatlaným scénářem. Nejvíce se mi líbí, že žralok, která je unášen tornádem nemá nic jiného na práci, než ukusovat hlavy a končetiny :D A závěr prvního dílu, kdy se "Steve" prořeže motorovkou ven ze žraloka a ještě z jeho útrob vytáhne hlavní hrdinku.. pecka :D Měl prostě štěstí, že na něj z tisíců žraloků spadl zrovna ten, který z vrtulníku vytáhl jeho spolubojovnici. "Steve" by měl jít na konci filmu do Casina :D
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 593 bodů
Fantazii se skutečně meze nekladou a u tvůrců společnosti Asylum to platí dvojnásob. Oni snad v těch nápadech a vůbec ve veškerých myšlenkách na náměty svých příběhů nemají žádnou hranici. Tohle už je ale opravdu moc. Ian Ziering se v 90. letech proháněl coby středoškolák po Beverly Hills 902 10 jako Steve Sanders a řešil svoje středoškolské problémy. Teď se v L.A. prohání po pláži a válčí s tornádem plného žraloků útočící na vše živé a snad i neživé. Ale nakonec, když jim to diváci žerou, tak proč ne. A já blbec si myslel, jak je na tom česká kinematografie zle.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Nebylo to boužel tak špatné, aby se tomu dalo smát. Ziering s motorovkou na konci stylový, celkově to má pár funny momentů, ale fakt jsem doufal, že to bude ještě víc šílené. Snad další díly..
lamps
lamps
15 223 bodů
1
Míra debility amerických scénáristů rok od roku závratně narůstá a Sharknado je už nyní pojem, který v daném okruhu filmů asi jen tak nikdo nepřekoná. Moje blbost, že jsem čekal nějaký humor a snesitelné efekty, protože tohle je přímo ukázková srajda (tomu slovu už se prostě vyhýbat nelze), kterou jsem ani s nasazením veškeré empatie a benevolence dokoukat často nezvládal. Ale na závěrečných deset minut se podívejte, to je vážně fenomén;-)
headhunter
headhunter
10 287 bodů
10
To je tak zhovadilé a idiotské, až je to dokonale úžasné. Hold někdy to prostě funguje a baví, jindy z toho výjde odpad. A ten úplný závěr, tak tomu říkám "absolutní peklo"!!! Steve Sanders is back and rools! YEAH! B-)
M3lios
M3lios
9 141 bodů
10
O veľa filmoch sa hovorí ,že sú tak strašné ,až sú vlastne vtipné. Toto je presne Sharknado! Tomuto filmu chýba úplne všetko ,čo by mal mať dobrý film ,no aj tak je skvelý. Pokiaľ máte radi satirické filmy je Sharknado správny výber. Mám ešte niečo dodať? Jedine len ,že tomu dávam za pobavenie 5hviezd.
Matli
Matli
8 300 bodů
2
Jako komedie je to parádní blbost, jako film je to naprostá blbost. Efekty bych udělal sám v Paintbrushi a sám nápad je šílenost a to nepočítám ty chyby ve filmu. Jinak člověk se nasměje (pokud nekouká sám) :-) Už se těším na dvojku. 10%
Motinski
Motinski
7 282 bodů
0
Ani neviem či sa oplatí k tomuto niečo písať. Stačí si pozrieť na začiatku značku Asylum a asi budete vedieť čo vás čaká. Jediné kvôli čomu som Žralokonádo dopozeral do konca bolo, že som sa smial. Vážne, dá sa to. Zabávať sa na idiotských efektoch a netrpezlivo tipovať či pôjde o najhorší film aký som kedy videl môže byť pri správnom naladení sranda. Najhorší síce nie je, ale do Top 5 by som ho asi zaradil.
Toren
Toren
5 215 bodů
4
Perfektní zábava pro partu nestřízlivých kamarádů. Kdo to bere vážně, tak nerozumí filmu. Fakticky.