Jasmíniny slzy

72%

Komentáře a recenze 32

Dle počtu bodů
stantheman
stantheman
2 399 bodů
9.5
Skvělý film W.Allen zase na koni a Cate Blanchett úžasná...asi scénář psaný na tělo...radost koukat. Je pravda , že díky hlavní představitelce už nekoukáme a necítíme slabší místa...ale nakonec Woodymu jsem to schopen odpustit.
michaela159
michaela159
1 045 bodů
5
Film, který funguje zejména díky přesně aplikovaný flashbackům a výkonu Blanchettové. Ostatní jsou tak nějak standardní, Hawkinsová dokonce klasicky rozhýkaná přesně na úroveň úderu pálkou. A herci sem tam dobré, i když se hrubky najdou.
marvan
marvan
616 bodů
7.5
Na film jsem byla dlouho zvědavá a vyloženě nezklamal, pád z výšky zajímaý...
hrona
615 bodů
9
Vynikající herecký koncert Cate Blanchettové. Ona sama zde září přímo obdivuhodně a každou repliku jí člověk snadno uvěří. Bohužel horší už je to dle mého názoru s Woodym. Tento film totiž nebýt typického Allenovského soundtracku, už rozhodně jeho klasickou tvorbu, zejména scénář, moc nepřipomíná. Každopádně i tak, zajímavý příběh o chamtivosti a zasloužilém trestu.
barborasalome
barborasalome
522 bodů
8
Cate si za tuto roli Oscara zasloužila.
dancemusic2012
466 bodů
7
Filmy Woodyho Allena jsou zvláštní a někdy na hlavu, ale tohle se povedlo. Zábavný a reálný film a moc se mi líbila Cate Blanchett.
dearie
284 bodů
8.5
100% Cate! Nikdy jsem této herečce nemohla přijít na chuť... Ale Jasmíniny slzy všechno změnily... Dokonalé herectví dokonale vyspělé herečky, pro kterou byla role Jasmine zkrátka stvořena. Woodyho vedení je potom další jistotou, jsem allenovec, takže pod 70% nikdy nepůjdu, ale tady to ani není potřeba. Nádherně vykreslená postava, která by vám měla být protivná a nepříjemná, ale ono to zkrátka nejde, vy jí chtě nechtě fandíte.
KatkaKK
123 bodů
Kouzelná atmosféra, výborná hlavní hrdinka a příběh, který se Allenovi nepodobá a možná proto je pro něj tak typický?